Novi taxi sa dosta noviteta

Novi taxi sa dosta noviteta

4738
9
Podijeli

Da im je pouzdan i bezbjedan prevoz putnika uvijek na prvom mjestu dokazuju iz firme Novi Taxi d.o.o., jer ove godine mogu da se pohvale jedinstvenim voznim parkom.    novi taxi adZamjenili su stara vozila za 27 novih vozila Skoda Rapid, sa savremenom opremom za navođenje, novim programom za prijem i slanje naloga i poboljšanom navigacijom.

Vozila su opremljena savremenim tablet uređajima i novim preglednim taksimetrima. Dispečerski centar je na usluzi 24h i nakon poziva 19767 u nabržem roku stiže gdje je to potrebno.

Picerija i restoran

Efikasna i kvalitetna taxi usluga, pedantni i ljubazni vozači, koji će pomoći oko neke korisne informacije ili vašeg prtljaga, usklađena cjenovna politika jeste ono čime u firmi Novi Taxi nastoje da budu prepoznati.

9 Komentari

  1. Ovo mi vise lici na reklamu…ajmo realno.Svaka cast taksistima, vozim se često,vozila čista,oni ljubazni…zimska tarifa podnosljiva i ljetnja boze sacuvaj! Primjerdbu imam na dispecarke, stize taxi za 2 min. njega ni za 15 nema. Uvedite viber br. dere poziv,toliklo od mene.

  2. Sve probleme koje ste naveli nemaju veze sa vozacima…ne mogu se sloziti sa izljecu i ugrozavaju saobracaj…prije bi rekako da voze pod extremnim uslovima koje grad nudi…imajuci u vidi samo ulice ka toploj 3,ulica prema skveru,ulica prema galiji,cela i slicne ulice…a stajalista za taxi,kao i parkinzi su obraz grada i ljudi koji vode grad bez i malo ukusa i kreativnosti…da nam je sve ko taxi,dje bi nam bio kraj…ruglo je parking tamaris,ruglo je parkiranje po outu i raskrsnicama,a to svi novljani rade.

  3. Slazem se,jesu u sezoni skuplji,al nije li sve al su ljubazni,uredni.Bar oni s kojima sam ja licno imala priliku da se vozim.Zamjerke ponekad na sam nacin voznje,oduzimanje prvenstva prolaza,izlijetanje gdje nebi trebalo,zaustavljanje automobila na sred puta al naucice se valjda i saobracajnoj kulturi.Voljela bi da se jos neko javi da uporedimo misljenja.Mozda ja grijesim.Al iskreno nije lako bit vozac u ovoj ludnici od grada.

  4. Sve je to lijepo, a hoce li obezbjediti stajalista ova “nova” udruzenja ili ce kao dosad skracivati raskrsnice, parking prostore ispred marketa, parkinge ispred zgrada? Imaju li uopste obavezu obezbjedjenja stajalista ili tako…200 vozila na ulicu, i to je to…

Ostavite komentar