Početna Turizam Novinar austrijskog časopisa za luksuzna putovanja u posjeti Crnoj Gori

Novinar austrijskog časopisa za luksuzna putovanja u posjeti Crnoj Gori

0

Novinar vodećeg austrijskog magazina za luksuzna putovanja “Connoiseur Circle”, Jörg Bertram, je od 16. do 22.aprila u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Foto: NTOCG

U članku ovog prestižnog časopisa, Jorg će predstaviti čitaocima Crnu Goru kao turističku destinaciju, a posebno predstaviće raznolikosti turističke ponude i luksuzne hotele.

Uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i crnogorske hotelske privrede, novinar obilazi hotele u kontinentalnom dijelu Crne Gore, nastavljajući ka sjeveru i jugu zemlje.

Posjetom suobuhvaćeni hotel “Hilton” u Podgorici, dok će Jorg na sjeveru boraviti u hotelu “SOA” na Žabljaku i hotelu “Bianca” u Kolašinu. Na primorju Crne Gore, ima priliku da posjeti hotele “Regent Porto Montenegro” i “The Chedi Lustica Bay” u Tivtu, novootvoreni luksuzni rizort “One&Only” u Herceg Novom, te hotel “Ananti Resort, Residences and Beach Club” i “Aman Sveti Stefan” na budvanskoj rivijeri.

Magazin “Connoiseur Circle”, koji izlazi četiri puta godišnje, namijenjen je čitaocima zemalja njemačkog govornog područja, koji preferiraju luksuzna putovanja. O popularnosti ovog austrijskog magazina, govori i broj čitalaca, koji dostiže do 300.000.

Planirano je da članak o Crnoj Gori bude objavljen u junu ove godine.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code