Novinari iz Brazila u Crnoj Gori, bili i u Herceg Novom

Novinari iz Brazila u Crnoj Gori, bili i u Herceg Novom

7
Podijeli

U četvorodnevnoj posjeti našoj zemlji boravi delegacija novinara iz Brazila, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije i Evropske komisije za putovanja (European Travel Comission ETC).

Kako je saopšteno je iz NTO, u saradnji sa lokalnim TO medijska delegacija Brazila obišla je Herceg Novi, kao i Kotor i Tivat.

Picerija i restoran

Tokom prvog dijela posjete Crnoj Gori, brazilski novinari boravili su u Budvi, gdje su pored Starog grada obišli i Arheološki muzej i bili gosti lokalne turističke organizacije Budve koja je priredila večeru uz folklorni nastup.

Takođe,  obišli su Stari grad i Staru maslinu u Baru, jednu od porodičnih vinarija u Virpazaru.

Posjeta je razultat nagradnog konkursa koji godišnje organizuje Evropska komisija za putovanja za novinare štampanih medija, televizija i blogere, zarad upoznavanja sa određenom destinacijom.

Novinari su boravili i na Žabljaku gdje su, između ostalog, imali priliku da uživaju u ručku u restoranu na Crnom jezeru i degustiraju pića iz čaša od leda. U saradnji sa lokalnom Turističkom organizacijom obišli su Danilovgrad, manastir “Ostrog” i izložbu Umjetničke kolonije Danilovgrada.

Uz nezaobilaznu posjetu mostu na Đurđevića Tari, nastaviće putovanje ka Srbiji, u skladu sa praksom zajedničke promocije regiona na udaljenim tržištima.

7 Komentari

  • Ne znam ni ko je gospođa Simonida niti ko je gospodin Branko. Ali zar se Vi, kada prozivate ljude, ne možete predstaviti. Pa neka vam ” radio Jadran” priredi neki sastanak u Gradskoj kafani. Pa tamo se ispričajte. A nas, dokone, koji čitamo vijesti sa ovog portala da više pustite na miru.

   2
   2
 1. TO HN – Hajde upristojite I <3 Igalo.

  U očajnom stanju je poslije svih ovih kiša.

  a red bi bio da ne stoji tamo… dajte mu neku bolju lokaciju. Na primjer šetalište kod parka…

Ostavite komentar

*

code