Početna Sport Novljani bez finalnog turnira “Basket4kids”

Novljani bez finalnog turnira “Basket4kids”

1

KK As Herceg Novi poražen je u finalnom meču takmčenja “Basket4kids” u Podgorici, koji je organizovala regionalna sportska televizija Sport Klub, od ekipe KK Junior rezultatom 25:20 nakon produžetka, čime su izgubili priliku da se nađu među najboljim ekipama regiona na finalnom turirnu u Beogradu.

Novljani su u polufinalu bili bolji od bjelopoljskog Centra (25:11), dok su košarkaši Juniora savladali KK All Star 31:22.

Na ovom turniru, koji je okupio 16 ekipa iz Crne Gore, za KK As su nastupali: Jovan Bojanić, Dušan Ozrinić, Luka Glušac, Srđan Vujačić, Filip Konjević, Nikola Petrović, Jovan Kokot, Matija Otašević, Vasilije Šćekić, Lazar Radanović, Nikola Đuričić i Vuk Maletin.

Trener Novljana, Dejan Bijelić kazao je da je ideja za ovakav turnir jako dobra, ali da na njoj treba još raditi.

– Na ovakvim turnirima svako dijete može doći do izražaja, jer svi dobiju priliku. Neki je iskoriste više, neki manje, zavisno od kvaliteta. Čestitam momcima na ostvarenom rezultatu, ali smatram da ovo nije bio naš maksimum. Ekipa nije mogla da se izdigne u pojedinim trenucima, kada nam sudijski kriterijum nije išao na ruku. Želimo Junioru puno sreće u Beogradu, a na nama je da radimo i ispravimo nedostatke za prvenstvene utakmice – kazao je on.

Košarkaši Juniora pobjedom u finalu stekli su pravo da se bore na završnom turniru u Beogradu, na kome će učestvovati pobjednici Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, ali i dvije ekipe, aktuelne učesnice Eurolige, kao gosti na ovom takmičenju.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code