Početna Sport Novljani četvrti u finalu City games-a

Novljani četvrti u finalu City games-a

2

Ekipa Slovenije novi je pobjednik internacionalnog finala City Games-a koje je proteklog vikenda održano u Biogradu na moru.

Oni su se na vrhu tabele sa osvojenih 25 bodova našli ispred drugoplasirane ekipe iz Hrvatske sa 24 boda, trećeplasirane Makedonije sa 19 i Crne Gore, odnosno ekipe Jadran Škver sa 10 bodova.

Na taj način, ekipa sa Škvera nije uspjela da odbrani titulu prvaka, i trofej pobjednika ponovo vrati na Škver, gdje je bio protekle dvije godine.

Crnogorska ekipa, uspjela je da se domogne finala u prvoj polufinalnoj večeri zajedno sa ekipom iz Hrvatske, dok su u drugoj polufinalnoj večeri plasman od 4 izborile ekipe iz Slovenije i Makedonije.

Projekat City Games proputovao je ove godine za 72 dana trajanja ture kroz 12 zemalja, obuhvatio 40 lokacija, okupio oko 2 hiljade takmičara, a čitav program preko tv ekrana pratilo je oko 10 miliona ljudi.

Osim Crne Gore, u projektu su učestvovale Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, Polsjka, Češka, Luksemburg, Mađarska Italija.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code