Novljani kreću u akcije prikupljanja sredstava za liječenje Ive Bijelić

Novljani kreću u akcije prikupljanja sredstava za liječenje Ive Bijelić

2
Podijeli

iva bijelicNovljanka, jedanaestogodišnja Iva Bijelić, boluje od tumora kostiju i prema posljednjim preporukama doktora, liječenje mora da nastavi u Institutu u Italiji.
Ona liječenje mora da nastavi u Bolonji, ali njenoj porodici za to nedostaje novca, pa Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi organizuje humanitarnu žurku u klubu Peoples, u utorak od 14 do 20 časova, na kojoj će biti organizovano prikupljanje novčanih sredstava.

– Novac koji prikupimo od ulaznica, koje će se naplaćivati po 3 eura (suma veća od navedene je poželjna u skladu sa mogućnostima svakog od nas), kao i sav prihod od prodatog pića, biće uplaćen na žiro račun male Ive. Neka ova žurka bude proslava završetka nečijeg boravka u vrtiću, proslava završetka školske godine za sve školarce, a za Ivu nastavak srećnog i bezbrižnog djetinjstva. Dobrodošli su svi odrasli i sva djeca velikog srca. Čekamo vas! Gdje postoji ljubav, tu postoji zivot – stoji u pozivnici ove vrijedne humanitarne organizacije.

Picerija i restoran

Humanitarnu akciju, u četvrtak 16. juna, organizuje i igraonica Al Posto Giusto, koja poziva sve male drugare na slatku radionicu “Palačinkarnica”.

– Molimo Vas da dođete u što večem broju, jer svojim učešćem i dobrom voljom dajete doprinos u liječenju naše drugarice Ive Bijelić. Sav prihod će biti uplaćen za Ivino liječenje. Čekamo Vas – poručuju organizatori.

Cijena ulaznice je 3 eura, ali svaka donacija preko te sume je dobrodošla. Termini za radionicu su od 17 do 20 časova, a telefon za zakazivanje termina je 068278722.

Takođe, svi humani građani, koji su voljni da doniraju sredstva za Ivino liječenje, novac mogu uplatiti na žiro račun CKB banke , na ime PERO BIJELIĆ, a broj računa je: 510260797324001246.
Račun na ime Bijelić R. Pero za uplate iz inostranstva:
Swift adress: COBADEFF
IBAN ME 25510260797324001246
Party Identifier 400876851700

2 Komentari

  1. I kreativna radionica “Piccolino” koja se nalazi preko puta prve faze instututa namijenila je danasnju zaradu za Ivu. Tako pise na njihovoj stranici.

Ostavite komentar

*

code