Početna Društvo Novljani kreću u akcije prikupljanja sredstava za liječenje Ive Bijelić

Novljani kreću u akcije prikupljanja sredstava za liječenje Ive Bijelić

2

iva bijelicNovljanka, jedanaestogodišnja Iva Bijelić, boluje od tumora kostiju i prema posljednjim preporukama doktora, liječenje mora da nastavi u Institutu u Italiji.
Ona liječenje mora da nastavi u Bolonji, ali njenoj porodici za to nedostaje novca, pa Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi organizuje humanitarnu žurku u klubu Peoples, u utorak od 14 do 20 časova, na kojoj će biti organizovano prikupljanje novčanih sredstava.

– Novac koji prikupimo od ulaznica, koje će se naplaćivati po 3 eura (suma veća od navedene je poželjna u skladu sa mogućnostima svakog od nas), kao i sav prihod od prodatog pića, biće uplaćen na žiro račun male Ive. Neka ova žurka bude proslava završetka nečijeg boravka u vrtiću, proslava završetka školske godine za sve školarce, a za Ivu nastavak srećnog i bezbrižnog djetinjstva. Dobrodošli su svi odrasli i sva djeca velikog srca. Čekamo vas! Gdje postoji ljubav, tu postoji zivot – stoji u pozivnici ove vrijedne humanitarne organizacije.

Humanitarnu akciju, u četvrtak 16. juna, organizuje i igraonica Al Posto Giusto, koja poziva sve male drugare na slatku radionicu “Palačinkarnica”.

– Molimo Vas da dođete u što večem broju, jer svojim učešćem i dobrom voljom dajete doprinos u liječenju naše drugarice Ive Bijelić. Sav prihod će biti uplaćen za Ivino liječenje. Čekamo Vas – poručuju organizatori.

Cijena ulaznice je 3 eura, ali svaka donacija preko te sume je dobrodošla. Termini za radionicu su od 17 do 20 časova, a telefon za zakazivanje termina je 068278722.

Takođe, svi humani građani, koji su voljni da doniraju sredstva za Ivino liječenje, novac mogu uplatiti na žiro račun CKB banke , na ime PERO BIJELIĆ, a broj računa je: 510260797324001246.
Račun na ime Bijelić R. Pero za uplate iz inostranstva:
Swift adress: COBADEFF
IBAN ME 25510260797324001246
Party Identifier 400876851700

2 Komentari

  1. I kreativna radionica “Piccolino” koja se nalazi preko puta prve faze instututa namijenila je danasnju zaradu za Ivu. Tako pise na njihovoj stranici.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code