Novljani na Međunarodnom sajmu turizma u Kragujevcu

Novljani na Međunarodnom sajmu turizma u Kragujevcu

5
Podijeli

Turistička organizacija Herceg Novi u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Tivta i Bara predstavlja ponudu na IX Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koji se održava od 24. do 26. novembra 2017. godine.

TOHN tradicionalno učestvuje na Sajmu u Kragujevcu na kojem se ove godine okupilo preko 80 izlagača iz regiona, a predstavljanje Herceg Novog je nastavak uspješne promotivne kampanje u regionu sa posebnim akcentom na Novogodišnje praznike i vansezonsku ponudu, saopštavaju iz TO HN.

Picerija i restoran

“Stoga je mnogobrojnim posjetiocima našeg štanda predstavljen bogat četvrodnevni program dočeka Nove 2018. godine, koji Opština Herceg Novi i TO HN organizuju prvi put na atraktivnoj lokalciji u jednom od najljepših parkova u Crnoj Gori – parku Boka u centru grada. Najavljeni su svi muzički izvođači koji će učestovati u programu kao i program za djecu u okviru programa za najmlađe, koji će otpočeti 30. decembra u 12 h. Posebno iznenađenje i zainteresovanost Kragujevčana i gostiju sajma izazvao je predstavljeni novogodišnji Slatki bazar, na kojem će kulinarsko umijeće pokazati domaći proizvođači slatkiša, kolača, kao i zimskih delicija”, pojašnjavaju iz TO HN.

Tokom predstavljanja poseban akcenat stavljen je na specijalne promotivne paket aranžmane od 3,5,7, i 10 dana sa hit cijenama smještaja i gratis noćenju,koji su dostupni do početka glavne sezone, a što je opet izazavlo posebnu zainteresovanost posjetilaca štanda.

Kragujavački sajam i prateća dešavanja, okupio je i veliki broj medija, pa su tako i štand TO HN već prvog dana posjetile TV Mix Kraljevo, TV K9 Kragujevac, kao i BS produkcija – Turistička patrola, u čijim sajamski reportažama je značajan prostor dat i predstavljanju hercegnvoske ponude uz izjave predstavnika TO HN.

“Turistička organizacija Herceg Novi kandidovala je ovogodišnji promo materijal za izbor najboljeg promo materijala na IX Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu, koje organizuje Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ i Šumadija sajam. Do završetka sajma očekuje se kontinuirana posjećenost kao i ostavreni pozitivni poslovni rezultati”, navodi se na kraju saopštenja.

5 Komentari

  1. Ovo je 70% poboljšanje buduće 2018. sezone.Zaje…. mo MMF I svjetsku banku u svojim prognozama.
    S’obzirom na broj stanovnika Kragujevca u odnosu na prethodnu ciljanu grupu tj. Jagodinci.
    Svakog dana,u svakom pogledu sve više napredujemo.

    1
    2

Ostavite komentar

*

code