NOVLJANI U LETU DO ZVIJEZDA

NOVLJANI U LETU DO ZVIJEZDA

0
Podijeli

letkazvjezdamaLet do pjevačkih zvijezda u zabavno-muzičkom šou programu TVCG, pored velikog broja mladih iz cijele zemlje, pokušava da ostvari i četvoro Novljana.

Iz sedmice u sedmicu gledali smo i slušali Milicu Kaluđerović, Jelenu Daković, Draška Đukića i Dušana Mandića -Šejna.

Picerija i restoran

Herceg Novi nikada nije oskudijevao u talentovanim muzičarima, pa se može reći i da je pravi rasadnik onih čiji glasovi ubrzo postanu i prepoznatljivi i rado slušani.

Stazama Vlada Georgijeva, Ramba, Dragoljuba Đuričića pokušavaju da se probiju neki ’’novi klinci’’ i za sada im ne ide loše.

Ipak, Dušan Mandić iz Igala sinoć nije imao dovoljno glasova publike da bi nastavio takmičenje, ali očigledno da se njegov glas, koji podsjeća na Miladina Šobića, dopao ljudima.

– Odmah nakon emisije dobio sam nekoliko poziva menadžera podgoričkih klubova koji bi rado da slušaju Mandića – rekao nam je voditelj emisije, Ivan Maksimović.

Ovo samo još jednom potvrđuje da ovakve emsije imaju veliki uticaj na živote ljudi koji žele da im muzika bude poziv i da se sve ne završava kada ispadnu iz jednog dijela emisije.

– Dušana smo izgubili kao takmičara, ali ne kao i prijatelja – kaže Maksimović za momka koji je očigledno svojom neposrednošću osvojio i publiku, ali i članove žirija Vladimira Maraša, Vjeru Nikolić i Nikolu Radunovića.

Ostalih troje je specifično i već prepoznatljivo i bojom glasa, kao i načinom kojim komuniciraju sa publikom.

Draško Đukić je predstavnik onih koji do uspjeha možda ide najtežim putem za prilke na crnogorskoj muzičkoj sceni.

– On je pripadnik onih malobrojnih koji se bave manje komercijalnom muzikom, tih, miran i povučen pronalazi svoje mjesto. Gimnazijalka Milica Kaluđerović specifičnog je glasa, stidljiva i ima treme, ali se iz nedjelje u nedjelju sve bolje snalazi. Jelena Daković plijeni scenskim nastupom i žarom kojim nastupa – opisao je Maksimović. preostale Novljane koji nastavljaju svoj ’’Let ka zvijezdama’’.

Na kraju će ostatiti ukupno 16 takmičara od kojih će samo jedno osvojiti 5.000 eura i šansu da snimi album, koji će raditi najpoznatija muzička imena Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code