Početna Kultura Novljanima najviše SMS glasova za takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope”

Novljanima najviše SMS glasova za takmičenje “Crna Gora u ritmu Evrope”

0

Prema posljednjem presjeku SMS glasova za takmičenje Crna Gora u ritmu Evrope, koje je objavljeno juče u podne, hercegnovska delegacija od 16 članova prva je na rang listi, sa 23,9 % glasova, saopštili su organizatori.

Slijede Kotorani sa 23,3 % glasova,zatim Podgoričani, Tivćani, Bjelopoljci, Pljevljaci, Plavljani, Nikšićani, Beranci, Mojkovčani, Danilovgrađani, a najmanji broj SMS poruka dobili su Petnjičani, 0,8%.

Picerija i restoran

Slanje poruka podrške i dalje je moguće, međutim organizatori neće objavljivati presjek stanja, saopšteno je na zvaničnoj Fb stranici takmičenja.

Podsjetićemo, za 16 mladih Novljana može se glasati slanjem poruke PJESMA 12 na broj 14741. Takmičenje će biti organizovano sjutra u Tivtu, a prenos na RTCG počinje u 17 h.

Podsjetićemo da je nakon audicije, koja je sredinom februara održana u Dvorani Park, izabrano 17 djece: Jana Jakšić, Emilija Milak, Sara Giga, Tatjana Sukara, Mija Mišević, Jovana Jančić, Iva Radulović, Zorana Pečurica, Lana Bulatović, Ksenija Pejović, Gala Rašović, Ivana Šundić, Ana Miljanić, Aleksandar Pavlićević, Sara Pečurica, Kristina Naumović i Ana Ercegovic. Oni će kroz osmišljeni nastup predstaviti Kraljevinu Belgiju.

„Crna Gora u ritmu Evrope“ u Herceg Novom se organizuje uz podršku Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, koji koordinira aktivnosti i prati svaku fazu projekta, od audicija, preko proba do nastupa na ovom takmičenju namijenjenom najmlađima.

Redosljed nastupa :
1. Opština Berane – Kraljevina Norveška
2. Opština Danilovgrad – Ukrajina
3. Opština Bijelo Polje – Republika Kipar
4. Opština Plav – Kraljevina Španija
5. Opština Pljevlja – Kraljevina Danska
6. Opština Petnjica – Kraljevina Švedska
7. Opština Mojkovac – Republika Finska
8. Opština Kotor – Komonvelt Australija
9. Opština Nikšić – Italijanska Republika
10. Grad Podgorica – Država Izrael
11. Opština Tivat – Crna Gora
12. Opština Herceg Novi – Kraljevina Belgija

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code