Novljanin lišen slobode zbog pronađenih 1,6 kg marihuane

Novljanin lišen slobode zbog pronađenih 1,6 kg marihuane

19
Podijeli

Odsjek za borbu protiv droge i službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi pronašli i oduzeli oko 1,6 kg marihuane i tablete za koje se sumnja da su sintetička droga, kod 34-ogodišnjeg Novljanina  M. B. On je lišen slobode, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Odsjeka su juče oko 14 časova, na lokalnoim putu u Bijeloj zaustavili vozilo „Opel Calibra“ hercegnovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.B. On je pokušao da pobjegne, ali je brzom intervencijom policija zaustavila vozila i obavila pretres. Kod M. B. nađena su četiri pvc pakovanja, a u njegovom vozilu 29 pvc pakovanja sa biljnom  materijom tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Picerija i restoran

Službenici Odsjeka i CB Herceg Novi pretresli stan i druge prostorije koje koristi M.B. u Bijeloj. Tom prilikom su pronašli jedno veće pakovanje sa marihuanom,  težine od oko kilogram i jedno vakumirano pvc pakovanje sa oko 500 grama.

Daljim pretresom pronađeno je još 36 pvc pakovanja i kesica sa sadržajem iste biljne materije koje su bile pripremljene za prodaju krajnjim korisnicima, kao i 29 tableta plave boje u obliku srca za koje se pretpostavlja da sadrže sintetičku drogu. Ukupna težina pronađene i oduzete opojne droge marihuana je 1613 grama, saopštavaju iz policije.

Pronađena opojna droga i tablete biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Viši državni tužilac  u Podgorici je naložio da se M.B. liši slobode, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

19 Komentari

 1. jos se samo kod nas ide u zatvor zbog trave .. pun zatvor djece zbog. nekoliko grama trave . morace drzava. promijenit zakon ako misli u clanstvo. Eu.

  3
  13
  • To sto je nedje legalizovan kanabis , ne znaci i da je legalizovana i prodaja na crno , jedino sto se tamo to tretira kao privredni prekrsaj , a od kolicine zavisi koliko je poreza drzava time zakinuta . Svakako i tamo ako je u pitanju 10 kila , oni izracunaju koliko je po gramu poreza zakinuto i ako je cifra dovoljno velika , i tamo se ide u zatvor , a ako sama biljka ima mnogo veci postotak THC-a od dozvoljenog , tretira se kao otrov koji steti zdravlju i sudi se za isto djelo koje i kod nas …

 2. Ko ga poznaje i zivot bi mu dao …uvjek je tu za drugove i sve bliznje oko njega i nikad se nikom nije sklanjao ..mozete laprdati a kad izadje podjite mu pa mu recite ako ste tolike muskarcine ovi sto ga pljuvaju …znam da se nikom nece pomjerit sa crte pa kako se taj zvao …..

  8
  50

Ostavite komentar

*

code