Novljanin osumnjičen zbog posjedovanja oružja ručne izrade

Novljanin osumnjičen zbog posjedovanja oružja ručne izrade

6341
3
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su, u saradnji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, podnijeli posebni izvještaj protiv N.Z. (20) iz Herceg Novog, kao dopunu krivične prijave podnešene protiv nepoznatog počinioca, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružija i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naime, službenici CB Herceg Novi su, 09. februara oko 21 čas, u Igalu zaustavili Golf VI, hercegnovskih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao V.M. (25), dok se kao suvozač u vozilu nalazio Lj.S. (24), oba iz Herceg Novog. Tom prilikom izvršen je pregled lica i vozila, gdje su policijski službenici pronašli i oduzeli: pištolj marke ,,Astra” model 4000, cal. 9mm, ručno izrađeno vatreno oružje tzv. hemijska pištolj, 48 komada municije cal. 22mm i  podkapu, tzv. fantomku crne boje.

Picerija i restoran

Kako navode u saopštenju, o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji je naložio da se oduzeto oružje, municija i podkapa upute Forenzičkom centru radi vještačenja, nakon čega će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja.

Analizom ova dva pištolja, municije i oduzetog predmeta  u Forenzičkom centru među kojima i DNK analiza kojom je utvrđeno povećano prisustvo bioloških tragova N.Z. koji su ukazali na sumnju da su oduzeti predmeti bili u njegovom posjedu. N.Z se trenutno nalazi u bjekstvu i za njim je od strane CB Herceg Novi raspisana potjernica, saopštavaju iz Policije.

3 Komentari

  1. Ajde bokelju moj ne laprdaj ljubi te čikA,nego lijepo dodji kao momčina i reci na istom tom šetalištu u lice ljudima šta imas,a ne ovako preko interneta i iza sakrivenih imena…napisi bar pravo ime i prezime pa da ti se komentar postuje…Pusti tudje probleme i tudje zivote?
    4    10

Ostavite komentar

*

code