Novljanin u Meljinama ranio sugrađanina, uhapšen na ulazu u Nikšić

Novljanin u Meljinama ranio sugrađanina, uhapšen na ulazu u Nikšić

14769
18
Podijeli

policijaNešto prije 20 h večeras, u Meljinama, ispred lokala Barbi, s više projektila iz vatrenog oružja S.B iz Herceg Novog je pucao u Novljanina L.L. Tom prilikom je L.L zadobio prostrijelnu ranu u predjelu lijevog koljena, a S.B je pobjegao.
Ranjeni Novljanin se nalazi u bolnici i van je životne opasnosti. Kako saznajmeo, hercegnovska policija odmah je reagovala, uspostavila blokadu grada. Ubrzo su zajedno sa pripadnicima CB Nikšić bili na tragu S.B koji je uhvaćen na ulazu u Nikšić i lišen slobode.

18 Komentari

 1. Znam lično malog L. L. mnogo dobar i kulturan dečko, a druga je priča dhe je tata zaradio toliko para. Predpostavljam da je to tata sve i zakuvao! A ovaj sto kaze da nijedan nije novljanin, za mene je svako novljanin ko se rodio u ovom gradu
  0  0
 2. Proizvodi našeg bolesnog društva…. tajkunski sinovi i frustrirani neostvareni likovi. U kulturnim zemljama postoje ustanove koje se bave ovim slucajevima blagovremeno. Kasno je kad nanesu neku štetu
  0  0
 3. “Meljine” kakve to veze ima sa tragedijom koja je mogla da se desi jednoj porodici?! Da stari matori n…… od 51godinu izvadi pistolj na dijete, na setalistu punom ljudi!? Mladjeg punoljetnika? Svoje frustracije povodom materijalnog ostavi za svoju kucu.
  0  0

Ostavite komentar

*

code