Novljanin uhvaćen u Nikšiću, zbog droge

Novljanin uhvaćen u Nikšiću, zbog droge

5
Podijeli

Nikšićka policija je podnijela sedam prekršajnih prijava, tokom oktobra i novembra, protiv sedam lica, zbog kršenja Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga, a među njima i Novljanina B.R, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Nikšić su, 2.oktobra kontrolisali putničko motorno vozilo „Fiat Punto“, hercegnovskih registarskih oznaka, kojim je upravljao B.R. (31) iz Herceg Novog. U neposrednoj blizini vozila policijski službenici su pronašli jednu pvc kesicu i jedan zamotuljak od alu folije sa sadržajem praškaste materije, braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, težine oko 3,5 grama. Viši državni tužilac u Podgorici je naložio da se protiv B.R. podnese prekršajna prijava iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

Picerija i restoran

U daljim kontrolama službenici CB Nikšić su 5. i 21.oktobra, kao i 1,6,7. i 9. novembra kontrolom vozila drogu pronašči kod M.G (31), N.K (24), V.R. (26) V.P. (35), V.B. (31), F.K. (19), svi iz Nikšića.

Sva pronađena i oduzeta opojna droga i predmeti su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

5 Komentari

  1. Mogli ste prekontrolisati kontakte kažnjenog prekršajnom pa bi se utvrdilo kome je nosio prodati ili od koga je kupio heroin. Sumjam da je za ličnu upotrijebu i još više sumnjam da je sam proizvodio. Dakle preko njega do većih riba. Udri milicijo!

    21
    1

Ostavite komentar

*

code