NOVLJANIN VOJO KILIBARDA IZLAŽE U TIVTU

NOVLJANIN VOJO KILIBARDA IZLAŽE U TIVTU

162
0
Podijeli

Izložba slika Vojislava Voja Kilibarde pod nazivom „Stvaram pozorište – ispred i iza scene” biće otvorena večeras u 21:30 h u galeriji ljetnjikovca „Buća”.

Izložba je rezultat njegove decenijske saradnje s Hercegnovskim pozorištem i kreativnim timom koji okuplja – dramskim umjetnicima, glumcima i publikom.
Vojislav Vojo Kilibarda (1978), poslije završene srednje umjetničke škole „Petar Lubarda” Cetinje, diplomirao je i magistrirao na Akademiji likovnih umjetnosti u Trebinju, u klasi profesora Marka Musovića.
Imao je osam samostalnih i učestvovao na više kolektivnih izložbi. Radi kao urednik likovnih programa i dizajner u JUK „Herceg fest” Herceg Novi .
„Stvaram pozorište” je koncept kojim Vojislav Kilibarda objedinjuje nastanak predstave, posebno scenografije, fotografije kao realnog zapisa i njegovih rezultata, ali i pretvaranje svih tih tokova i promišljanja u novi iskaz – fotokolaž – sliku s osnaženom i potpuno novom porukom.
Izložbu je nedavno imala prilike da vidi publika u Herceg Novom i u Novom Sadu na Sterijinom pozorju, a nakon Tivta 22. jula biće predstavljena u Trebinju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code