Početna Društvo Novogodišnja atmosfera u Novom raste

Novogodišnja atmosfera u Novom raste

1

gradska-muzika-pre-novu-godinuPred kraj stare i u susret Novoj godini, sinoć i danas na Trgu Nikole Đurkovića u Novom sjajna atmosfera.

Doduše, poklon-mini koncert Gradske muzike, prije oficijelnog programa, na žalost, prošao je bez značajnije posjete. Vjerovatno bi bilo bolje da su se članovi ove najstrarije organizacije u Herceg Novom okupili jutros i priredili koncert. Jer, centar grada je bio krcat.

Ansambl Toć i Tropico band, uprkos hladnom vremenu, dobro su obavili posao, napunili Trg, uglavnom, mladima.

 

Već danas podno Tore stigla je Dječija Nova godina. Neumorni animatori zabavljali su klince puna tri sata, bilo je pjesme i poklona, raznih igara….

djecija-nova-godina-trg

Sve je samo uvertira za večerašnje koncerte i doček Nove godine na Trgu i na Škveru. Treba se naoružati dobrom voljom, pozitivnim mislima, toplo obući i doći prvo na koncert sastava Perpetuum mobile, pa onda sa Dženanom Lončarevićem i njegovim repertoarom ući u Novo ljeto. Ili, spustiti se do Škvera, gdje će vas čekati Toni Rios, pionir elektronske muzike, Španac koji živi i radi u Njemačkoj. On je na sceni od početka 90-ih i predstavlja okosnicu njemačke techno scene. Uz njega i Yvan Genkins, DJ i producent iz Švajcarske. Svakako, nastupiće ekipa Groovy Castel Nuovo DJeva, koje čine Nessuno, Soft 85, PS, Bodzie i Budo Šuković, zatim A.P. Both of Us, Buba, Dino Ringov, FFunk, Proximus, Marco, Raven Tk i Trlla.

Već sjutra veče, 1. januara, Noivljani i njihovi gosti mogu uživati u koncertu St Loius i Lexington benda.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code