Početna Društvo Novogodišnje čestitke

Novogodišnje čestitke

0

Predsjednik Opštine, Stevan Katić i predsjednik Skupštine, dr Miloš Bigović:

“Dragim sugrađankama i sugrađanima, saradnicima, partnerima, gostima i prijateljima Herceg Novog upućujemo srdačne čestitke i želimo srećnu Novu 2018. godinu, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi.

Neka 2018. godinu obilježe lični i poslovni uspjesi. Da ne fali razloga za radost, puno zdravlja i ljubavi, motiva i sloge za napredak, međusobnog razumijevanja, novih prijatelja i dobrih ideja.

Uvjereni smo da će 2018. biti godina razvoja, stabilnosti i unapređenja uslova za život i rad u Herceg Novom.
Svjesni važne uloge i odgovornosti svakog pojedinca, okrenimo se onome što će donijeti dobro za sve nas i grad čiji smo dio, jer samo tako ćemo u godini koja dolazi biti bliži ispunjenju svojih želja i planova”.

OO Demokrate Herceg Novi:

“Srećnu i uspješnu Novu 2018. godinu građanima Hereg Novog želi Opštinski odbor Demokrata Hereg Novi”.

Udruženje građana „IZBOR – NOVI DA“:

“Zapošljavanje neiskusnih, u svojim ličnim životima neafirmisanih ljudi, jedino i isključivo po političkoj pripadnosti, prazna i neistinita obećanja, međusobna netrpeljivost, nepotizam, bezidejnost karakteristika su vršenja vlasti vladajuće koalicije. Od istih ljudi, sada samo preobučenih u druge partijske dresove koji su do 2014. godine devastirali Herceg Novi nije se moglo bolje i više očekivati. Novska lista, kao građanska lista, ne može ili neće da se tome odupre.

I onim građanima koji su u Izboru prepoznali novi, građanski pristup rješavanja problema Herceg Novog, beskompromisnost, ideje i energiju, kao i onima koji su ovakvoj koaliciji dali novu šansu čestitamo predstojeće praznike, kao i lokalne izbore u 2018. godini”.

OO DPS Herecg Novi:

“Povodom novogodišnjih praznika svim građanima Herceg-Novog upućujemo srdačne čestitke, uz želju da im Nova 2018. godina donese obilje sreće, zadovoljstva i uzajamnog poštovanja. Neka nam se u Novoj godini potvrde lijepe uspomene, nastave prijateljstva, sačuva zdravlje i istakne ljepota u nama”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code