Početna Sport Novogodišnje druženje mladih Jadranaša

Novogodišnje druženje mladih Jadranaša

5

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine organizovao je danas novogodišnje druženje za sve Jadranaše i Jadranašice mlađih vaterpolo selekcija i plivačkih ekipa u trofejnoj sali kluba.

Uz druženje sumirani su rezultati u 2019. godini, kako oni sportski tako i oni vezano za školu. Svim članovima uručen je poklon kluba i to personalizovana šolja za mlijeko i čaj, na kojoj se pored loga kluba nalazi ime i prezime svakog od mladih Jadranaša.

Direktor kluba Miloš Mračević poželio je svima dobro zdravlje u narednoj godini, da im 2020. godina bude usiješna u školi i na bazenu, te da sa svojim porodicama svi lijepo provedu novogodišnje i božićne praznike.

-Nadam se da vam se sviđaju pokloni koje smo pripremili za vas, oni su personalizovani za svakoga posebno, jer svako od vas je „najvažniji Jadranaš za nas“. Želimo da vam svako jutro uz mlijeko ili čaj u Jadranovoj šolji započne novi uspiješan dan.

Na pitanje „šta želite u novoj godini“ mladi Jadranaši su dali razne odgovore, od onih da žele nove sportske pobjede i medalje, bolje uslove za trening u zimskom periodu, više treninga, do nekih koji su jednostavno rekli da žele da ostanu živi i zdravi.

Na kraju druženja napravljene su zajedničke fotografije uz Jadranov sportski pozdrav:” Ko je je najbolji? JADRAN !!!”

5 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code