Početna Ke Nova Novogodišnji bazar u Njegoševoj

Novogodišnji bazar u Njegoševoj

4

U organizaciji Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo i Turističke organizacije Herceg Novi, od 24. decembra do 5. januara, na lokaciji ispred Adiko banke biće upriličen Novogodišnji bazar.

Kako je saopšteno iz Službe za informisanje, Bazar, koji će biti otvren svakoga dana od 10 do 16 h, zamišljen je kao prodajna izložba koja će okupiti kreativne stvaraoce iz Herceg Novog.

– Imamo ukupno 21 izlagača, koji se bave ručnim radom, izradom suvenira, prerađivača voća, povrća, maslinovog ulja i mliječnih proizvoda. Na štandovima će se naći suveniri, novogodišnji ukrasi, igračke, kolači, razne gastro delicije, sve ono što bi ste nekome mogli pokloniti – kazala je sekretarka za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo Opštine Herceg Novi, Suzana Memarović.

Izlagači neće plaćati nikakvu nadoknadu, a imaće šansu da promovišu i prodaju svoje proizvode. Opština Herceg Novi i nadležni sekretarijat ovim putem pozivaju sve Novljane i goste našeg grada da se priključe i doprinesu prazničnoj atmosferi.

4 Komentari

  1. A imate li dozvolu od Adiko banke da njeno ime upotrebljavate u svoje reklamne svrhe, ha, stari grad, nijeste u stanju napisati pravu lokaciju gdje se odrzava ova manifestacija.

    4
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code