NOVOGODIŠNJI BAZAR, ZABAVA I DARIVANJE U “KAMELIJI”

NOVOGODIŠNJI BAZAR, ZABAVA I DARIVANJE U “KAMELIJI”

147
0
Podijeli

Shopping Centar Kamelija u Kotoru priređuje danas i sjutra raznovrsnu zabavu, koja će imati i humnatarni karater, a sve u okviru Novogodišnjeg bazara.

U 11 h nastupiće klape Incanto, sat kasnije zapjevaće Jelena Kažanegra, a od 13.30 pa sve do 16.30 h prisutne će zabavljati bokeškom muzikom lokalni DJ.
Sve je to samo uvod za nastupe Nine Žižić, od 16.30 h i hora muzičke škole “Vida Matjan” u 17:45 h.
Od 18 h biće vrijeme da se dočeka Djed Mraz, a već 10 minuta kasnije, doći će do prave “invazije” Djeda mrazeva sa krovova Shopping Centra Kamelija.
Biće tu mjesta i za pravog bokeškog Djeda Mraza, da bi u 19 h nastao pravi spektakl balona, koje će sa želja puštati djeca Kotora. Mališani će na pultu želja pisati svoje poruke za Djeda Mraza i tako će moći i da osvoje poneku plišanu nagradu. Želje i poruke poletjeće zajedno sa trista helijumskih balona u zrak, nakon čega će sve prisutne razmrdati Ivana M. Popović i Lemmy Go Band.
Ono što nema u programu, a obilježiće 27. decembar jeste leća, koja će se dijeliti posjetiocima, kako bi se održala i tradicija, duha i običaja po kojima leća predstavlja prosperitet i blagostanje za predstojeću godinu.
U subotu 28. decembra biće organizovan humanitarni dio sajma uz i dalje dobru zabavu. Podjela novogodišnjih paketića socijalno ugroženim porodicama Grada Kotora u organizaciji Shopping Centra Kamelije & NVO “Sjore od Mota”, počinje u 15.30.
U 17 h nastupa Lungo Mare, a nakon njih u 18 h poznati vokalno instrumentalni sastav Exodusi.
Iz Shopping Centra Kamelija, saopštavaju da će Sajam biti otvoren oba dana od 9 do 21 h, kao i da uz veselje, pjesmu i smijeh dočekuju s Kotoranima i gostima novu i ispraćaju staru 2013. godinu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code