Početna Turizam Novogodišnji foto konkurs u Tivtu: Za najbolju fotografiju vrijedne nagrade

Novogodišnji foto konkurs u Tivtu: Za najbolju fotografiju vrijedne nagrade

0

Turistička organizacija grada Tivta u saradnji sa Lounge barom i restoranom Volat organizuje novogodišnji foto konkurs. Foto konkurs traje od 13. do 22.decembra u ponoć, kada će biti nagrađene 3 fotografije sa najboljim sadržajem.

Da biste postali učesnici nagradne igre potrebno je da na facebook stranici Turistička organizacija Tivat podijelite fotografije radosnih, otkačenih i nezaboravnih dočeka Nove godine. Fotografije moraju biti autorske.

Picerija i restoran

Dimenzije fotografija su sljedeće: minimum 450 x 450 px, kako bi se mogle jasno prikazati na aplikaciji. Fotografije manje od navedenih dimenzija u TO Tivat neće moći da uvaže i objave.

N a g r a d e:

I nagrada:
5 min u Backstage-u sa omiljenom zvijezdom Novogodišnjeg programa u Tivtu “Welcome to the party 2018”, 3 dana boravka u Tivtu za 2 osobe tokom Novogodišnjeg programa od 25.12.2017 – 07.01.2018. godine i 2 minuta slave sa TV Prvom o utisicima kako ste se proveli u Tivtu uz neodoljiv program koji će obezbijediti Gibonni, Željko Joksimović i Neda Ukraden

II nagrada:
Noćenje za dvije osobe u hotelu sa 4* u Novoj 2018. godini u trajanju od 5 dana

III nagrada:
Večera za dvoje u renomiranom restoranu Volat u Tivtu

Detaljnije na www.facebook/totivat ili direktno na adresu http://bit.ly/novogodišnjifotokonkurs na kojoj ćete pronaći pravila igre. Postavite vašu najbolju fotografiju sa dočeka Nove godine i postanite potencijalni dobitnik/ca vrijednih i zanimljivih nagrada, pozivaju iz Turističke organizacije Tivat.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code