Novogodišnji i program Praznika mimoze promovisan u Dubrovniku

Novogodišnji i program Praznika mimoze promovisan u Dubrovniku

1
Podijeli

to hn dubrovnik 1212Turistička organizacija Herceg-Novi i Opština Herceg-Novi predstavili su danas zimsku ponudu pred dubrovačkim medijima i predstavnicima turističkih agencija, na prezentaciji održanoj u hotelu „Kompas“ u Dubrovniku.
Ana Đurašković je ispred Turističke organizacije kazala da se priprema novogodišnjeg programa, Praznika mimoze i drugih važnih događaja za grad, odvija upravo u periodu kada je Herceg-Novi ušao u najuži izbor kandidata za titulu Evropske prijestonice kulture 2021.
– To priznanje od Evropske komisije uliva nam dodatan motiv i energiju u osmišljavanju i realizaciji naše turističke i kulturne ponude – istakla je ona.
Predstavljajući program dočeka Nove godine na Trgu Nikole Đurkovića, Đurašković je istakla očekivanje da bi nastup Tončija Huljića mogao da bude dodatan razlog turistima iz dubrovačkog regiona u odluci da u Novu godinu uđu baš u Herceg-Novom.
Ona je takođe saopštila da će ove godine i Orjen imati svoju zanimljivu ponudu.
– Opštinska Agencija za zaštitu Orjena, u saradnji sa ugostiteljima i Turističkom organizacijom, pripremila je mnogo interesantnih događaja u hercegnovskom zaleđu, pa se nadamo da će taj novitet i kod turista biti dobro prihvaćen – kazala je Đurašković, uz napomenu da će Agencija u srijedu, 16. decembra, u Dvorani Park održati promociju ove ponude.
Program Praznika mimoze, prema riječima PR-a Opštine Herceg-Novi Gorana Škatarića, ove godine će biti značajno obogaćen nastupom Harija Mata Harija i Petra Graša.
– Gosti će imati priliku da uživaju u festivalu mimoze, ribe i vina, maskenbalima, cvijetnoj povorci, nastupu mažoretki i Gradske muzike, a poseban program pripremljen je za naše najmlađe. Očekujemo da će Dubrovčani ostati vjerni Prazniku mimoze i, poput proteklih godina, u velikom broju doći da slavimo zajedno – naglasio je on.
Predstavljajući ponudu za nogovodišnje praznike, Jelena Milanko je ispred novootvorenog hotela Palmon Bay kazala da je sa Turističkom organizacijom i Opštinom Herceg-Novi uspostavljena konstruktivna saradnja, koja će u narednom periodu, kroz projekte poput Praznika mimoze, biti dodatno unaprijeđena.
Zimsku ponudu u Dubrovniku su predstavile i turističke organizacije Budve, Cetinja i Žabljaka, kao i nekoliko drugih hotelijerskih kompanija iz Crne Gore.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code