Novogodišnji prijem za penzionere Opštine Herceg Novi

Novogodišnji prijem za penzionere Opštine Herceg Novi

9
Podijeli

Opština Herceg Novi danas je priredila novogodišnji prijem za svoje bivše radnike. Njih oko 50 ugostili su predsjednik Opštine Stevan Katić, potpredsjednici Danijela Đurović i Miloš Konjević i Glavni administrator Nenad Đorđević.

Predsjednik Katić im je čestitao praznike i poželio sve najljepše u 2018. godini, da je provedu sa svojim porodicama u zdravlju, sreći i blagostanju.

Picerija i restoran

„Danas je prilika da se svima vama koji ste radni vijek proveli u Opštini Herceg Novi zahvalimo mi koji smo sada na odgovornim pozicijama, jedan znak pažnje za vaš dugogodišnji predani rad, posvećenost i zalaganje“, kazao je Katić. Podsjetio je da je ovo tradicionalni skup, iako je u poslednjem periodu bilo prekida zaslugom prethodne lokalne vlasti.

„Ovo je običaj koji ne smije da se prekida, nešto što treba da opstane, da povodom praznika dođete da se družimo, vidimo kako ste, šta još možemo da vam pomognemo. Mislim da vi koji ste proveli radni vijek u ovoj zgradi zaslužujete svaku moguću pažnju, kako sada tako i ubuduće“, poručio je Predsjednik.

Nakon druženja prisutnima su podijeljeni prigodni pokloni, a onima koji iz bilo kog razloga  nisu bili u mogućnosti da dođu biće uručeni naknadno.

9 Komentari

  1. 2500 eura za penzionere koje placaju gradjani opstine neki od njih su i penzioneri koji ce dati dio svog novca za penzionere opstine slicno je i u domu zdravlja

Ostavite komentar

*

code