Početna Turizam Novogodišnji programi u Budvi, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru

Novogodišnji programi u Budvi, Tivtu, Herceg Novom, Kotoru

0

U Budvi ispred zidina Starog grada program će početi  sjutra u podne svečanim novogodišnjim koncertom Gradske muzike Budve – „Gradska muzika svira Evergreen“.

budva ng 010116 8Glavni program počinje u 21.30 uz grupu Perper, a od 23.30 nastupiće zvijezda večeri Željko Joksimović.

Prvog januara u dnevnom programu od 14 h biće održan svečani popodnevni koncert klasične muzike, „Mediteranskog revijskog orkestra“, a gosti će biti solisti: Jadranka Jovanović, Oliver Njego, Lana Asja Dabović, Marko Kalajanović, Vili Ferdinandi,dirigent, Radovan Papović.

Večernji program najavljen je za 21 h, a otvoriće ga „Highway Trio“, u 22 h nastupiće Sergej Ćetković, a sat i po nakon njega „Parni valjak“.

U ponedjeljak 2. januara dnevni program u 14 h zakazan je „Mazzom u fugazzu“. Od 21 h nastupiće Vanja Radovanović – Miladin Šobić tribute band, zatim u 22 h „Frajle“ i u 23.30 Neno Belan.

Tivat

tivat-novogodisnji-ukrasi-16Muzički program 31. decembra počinje u 21.00 čas nastupom DJ Perry-ja, Nine Petković i benda „Dan poslije“. Ulazak u 2017. godinu obilježiće svirka Prljavog kazališta, kao i vatromet u ponoć, u partnerstvu sa hotelom Regent Porto Montenegro, Primorje Hotels & Restaurants i kompanijom Pomorski saobraćaj. Program će voditi Ivan Maksimović.

Prvi dan Nove 2017. godine obilježiće dnevni koncert čelistikinje Ane Rucner, koja će nastupiti u 13 časova, na Pinima. Repriza novogodišnjeg dočeka otpočinje u 21 čas, a nastupaju Dj Perry, Vanja Radovanović i bend VIII2, a od 23.30 je nastup Harisa Džinovića.

Herceg Novi

ukrasi-nova-godina-16-17-2Večeras, 30. decembra u 19:30 na Trgu će nastupiti Gradska muzika, a nakon njih u 20 h nastupiće ansambl Toć i Tropico band. U subotu  je Dječija Nova godina na Trgu od 11 do 14 h, a posljednje noći stare godine programi će biti na dvije lokacije, na glavnom gradskom Trgu i Škveru. Na Trgu će nastupiti Perpetuum mobile i Dženan Lončarević. Na Škver Toni Rios, pionir elektronske muzike, Španac koji živi i radi u Njemačkoj, a na sceni je od početka 90-ih i predstavljao okosnicu njemačke techno scene, kao i Yvan Genkins, DJ i producent iz Švajcarske. Pored njih nastupiće ekipa Groovy Castel Nuovo DJeva, koje čine Nessuno, Soft 85, PS, Bodzie i Budo Šuković, zatim A.P. Both of Us, Buba, Dino Ringov, FFunk, Proximus, Marco, Raven Tk i Trlla.

Podno gradske tore 1. januara uslijediće koncert St Loius i Lexington bend.

Kotor

kotor-novogodisnji-ukrasi-16Centralni događaj i velika radost za najmlađu publiku svakako je doček Dječije Nove godine, koji će biti organizovan danas u 17 h na Trgu od Oružja. Djed Mraz i njegov vilenjak pripremaju razna iznenađenja, i veliku žurku, koja se nikako ne smije propustiti. Bazar novogodišnjih dekoracija i rukotvorina, čeka vas ujutro ispred glavnih gradskih vrata, na kotorskoj rivi. Za svu onu djecu koja zbog narušenog zdravlja ne mogu doći na doček, biće organizovana dodjela paketića na dječijem odjeljenju Opšte bolnice Kotor, kao nastavak akcije “Bajka za nazdravlje” koja je otpočela prošle godine u sklopu projekta.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code