Novogodišnjom ligom trčanja, od Titove vile do Škvera, triatlonci ispratili staru godinu

Novogodišnjom ligom trčanja, od Titove vile do Škvera, triatlonci ispratili staru godinu

3
Podijeli

Dok je na glavnom gradskom trgu pažnju Novljana jutros odvlačio promenadni đir Gradske muzike i mažoretki, članovi Triatlon kluba X i rekreativci svakako su bili u fokusu pažnje onih koji su odlučili da guštaju po suncu, uz more.

Nakon nekoliko kišnih dana, triatlonci su imali idealne vremenske uslove, uz sunce i blago hladnjikavo vrijeme, koje im je bila dobra osnova za obaranje ličnih rekroda u 32. Novogodišnjem kolu novske lige trčanja.

Picerija i restoran

U klubu su i više nego zadovoljni uspješno održanom trkom. Na startu, ispod Titove vile, okupilo se jutros 20-ak trkača koji su savladali uobičajenu rutu do „Bokine“ plaže na Škveru.
Perica Vučković je prvi istrčao dionicu i imao najbrže vrijeme u generalnom poretku, kao i u muškoj selekciji od 17 min i 38 sek. Nepunih 20 sekundi iza njega cilj je prošao Luka Čupić, a na trećem mjestu bio je Goran Daničić.

Kad je riječ o ženskom dijelu ekipe, Jelena Tomašević postigla je najbrže vrijeme od 22 min 10 sek, dok su je slijedile Valeska Korać i Tamara Lepetić.

Iz Triatlon kluba X zajedničkom fotografijom Novljanima i gostima poželjeli su sve najjače u Novoj, uz poruku „vidimo se dogodine“.

3 Komentari

  1. Bravo za sve ove učesnike koji učestvuju u ovim sportskim aktivnostima,pametno su iskoristili ovaj sunčani dan…Želim Vam još puno ovakvih sportskih aktivnosti,svaka čast.

    11

Ostavite komentar

*

code