NOVOSAĐANE ZANIMA TURISTIČKA PONUDA CRNE GORE

NOVOSAĐANE ZANIMA TURISTIČKA PONUDA CRNE GORE

129
0
Podijeli

Novi Sad slikaMediji i građani Novog Sada zainteresovani su za turističku ponudu Crne Gore za ovo ljeto, pokazala je promocija u centru tog grada, koja je privukla veliki broj Novosađana. Predstavnici NTO CG, TO Bara, Budve, Herceg Novog, Tivta i Kotora su im pružali detaljne informacije tokom tročasovnog druženja.
Interesovanje u zavisnosti od starosne dobi su bila različita, od cijena smještaja na primorju, paket aranžmana za porodice, popusta za djecu, i sl. Mlađu populaciju Novosađana posebno zanima rafting i aktivan odmor na planinama. Ljubitelje domaće hrane, interesovala je i ponuda crnogorske kuhinje u hotelima i restoranima – saopšteno je iz NTO. Takođe, nemali broj novinskih redakcija je propratio promociju. Novinare ,TV ” Vojvodina”, „Dnevnika”, „Novina Novosadskih”, „Tanjuga”, „Turističke prizme” je interesovala šta je to novo što Crna Gora nudi za predstojeće ljeto i koja su očekivanja kada je riječ o tržištu Vojvodine. Predstavnica NTO CG, Ljiljana Čukić, je kazala da prema najavama agencija i hotelijera za dolaske iz Srbije, Crna Gora ostaje jedna od omiljenih destinacija njihovih turista.
Ono što je posebno obradovalo građane Novog Sada tokom jučerašne promocije jeste da su imali priliku da učestvuju i u nagradnoj igri. Srećni dobitnici su osvojili ljetovanje u Crnoj Gori, sedam dana za dvije osobe.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code