Početna Društvo NOVSKI SREDNJOŠKOLCI MEĐU NAJBOLJIMA U ZAGREBU NA SAJMU UČENIČKIH PREDUZEĆA

NOVSKI SREDNJOŠKOLCI MEĐU NAJBOLJIMA U ZAGREBU NA SAJMU UČENIČKIH PREDUZEĆA

0

ucenici ivan g k zagrebUčenici iz preduzeća za vježbu Rojal Cosmetics iz Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić” osvojili su prvo mjesto u kategoriji najboljeg poslovanja na Međunarodnom sajamu učeničkih preduzeća u Zagrebu. Na sajmu koji je bio održan u prostorijama Obrazovne grupe Zrinski, učestvovala su preduzeća za vježbu iz Hrvatske, Finske, Italije, Mađarske, Slovenije, Austrije i Crne Gore. Svoje usluge i proizvode je predstavilo pet preduzeća za vježbu iz Crne Gore i to iz: Podgorice, Nikšića, Budve i Herceg Novog.

Učešće predstavnika iz Crne Gore organizovano je uz podršku Servis Centra preduzeća za vježbu Crne Gore i uz finansijsku podršku austrijske organizacije KulturKontakt.
Na sajmu je potpisan Sporazum o saradnji iz oblasti preduzetničkog učenja između Obrazovne grupe Zrinski i Centra za stručno obrazovanje. U ime Obrazovne grupe Zrinski sporazum je potpisao direktor škole gospodin Vitomir Tafra a u ime Centra za stručno obrazovanje, direktor CSO-a gospodin Duško Rajković.
Osim učenika i nastavnika koji vode preduzeća, u crnogorskoj delegaciji su bili koordinator crnogorskog servis centra PZV, Srđan Obradović, direktor Srednje mješovite škole „Ivan Goran Kovačić” iz Herceg Novog, Momir Dragićević i direktor Srednje ekonomske škole „Mirko Vešović” iz Podgorice, Branislav Đukić.

Picerija i restoran

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code