Početna Sport Novska liga trčanja: 15.kolo s dosta mladih i više žena

Novska liga trčanja: 15.kolo s dosta mladih i više žena

2

15 kolo liga trcanja 1Nekadašnji veliki praznik bivše nam SFRJ, 29.novembar Dan republike, hercegnovski rekreativci i triatlonci obilježili su 15.kolom Novske lige trčanja.
Izuzetno lijepo vrijeme i dobar odziv trkača rezultiralo je i lijepim druženjem. Šaroliki start, sa učesnicima od 3 do 47 godina, dosta mlađih članova, ali nešto jačom ženskom konkurencijom.
– Dolazak prijatelja iz susjedne Hrvatske je dokazao da smo dobri domaćini i da nas rado posjećuju. Bilo je učesnika i iz drugih gradova Crne Gore, pa možemo da kažemo da je opet trka imala i neku simboliku. Trkači i trkačice su zadovoljni. Neki su napravili svoje lične rekorde, a mi kao organizatori se radujemo napretku učesnika – navode iz uprave Triatlon kluba Herceg Novi.
Nakon uspjesno odrađene trke Marija Bošnjak Čop je svima pokazala vježbe istezanja sa elementima joge, a nakon toga je druženje nastavljeno u Gelateriji La Monte.
Sljedeće kolo Novske lige trčanja zakazano je za 13.decembar kad će se pod nogama trkača naći i malo uzbrdice, a kasnije i nizbrdice na trasi dugoj oko 8,2 km. Trčaće se na relaciji Titova Vila – granični prelaz Kobila, odnosno Vitaljina.15 kolo liga trcanja 2

2 Komentari

  1. Brao vi ga! Pokušaću doć sledeći put ako budem u grad. Svaka čast organizatorima. Polako sse stvara lijepa kultura zdravog življenja i druženja.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code