Početna Sport Novska Liga trčanja: Svetlana Buravova postavila novi rekord

Novska Liga trčanja: Svetlana Buravova postavila novi rekord

1

Hercegnovski triatlonci su danas organzacijom 29. kola Novske lige trčanja ispratili 2016 godinu. Na startu kod Titove vile u Igalu okupilo se 20 trkača i trkačica koji su imali pred sobom stazu do Škvera i nazad, u dužini od 5 km.

liga-trcanja-2512-1 Trku su pratili idealni uslovi za postizanje dobrih rezultata, a ovo kolo je obilježila Svetlana Buravova iz Rusije koja je oborila ženski rekord lige sa izvanrednim rezultatom od 20 minuta i 25 sekundi.

U muškoj konkurenciji najbolji je bio Perica Vučković sa vremenom 17:58, dok su iza njega u cilj ušlii Amir Avdić i Goran Daničić. Kod žena, pored nove rekorderke na postolju su se našle Lidija Vukić i Jelena Tomašević.

liga-trcanja-2512Tokom januara hercegnovski triatlonci će nastupiti na nekoliko trka u  okruženju, od kojih izdvajaju trke na 10 km u Dubrovniku 1. januara i u Podgorici 22. januara. Naredno kolo Novske lige trčanja  je zakazano za 15. januar.

Sve ove trke biće idealna uvertira za 3. Novsku Skalinadu koja će biti organizovana 5. februara. Iz kluba obavještavaju da se za Skalinadu možete prijaviti na www.3hercegnovi.me/prijava-za-skalinadu .

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code