NOVSKA LISTA: ČIME SE ANĐELIĆ ODUŽIO NOVSKIM SRBIMA?

NOVSKA LISTA: ČIME SE ANĐELIĆ ODUŽIO NOVSKIM SRBIMA?

155
0
Podijeli

Predsjedništvo Novske liste reagovalo je i kritikovalo izjavu prim. dr Predraga Anđelića koja se odnosila na njegovo buduće političko djelovanje.

– Dotični gospodin, doktor inače, je i poznati ugostiteljski radnik iz susjedne države, gdje u vlasništvu svoje porodice ima restoran, gdje je redovno vodio svoje kolege odmetnike da kuju planove kako da nam „bude bolje”. On nas ne bi doticao, ni poslovi kojima se bavi, ni njegova partija od koje se odmetnuo, kao ni nova koju pokušava da napravi sa njemu sličnima, ali moramo prokomentarisati njegov revolucionarni rad posljednjih šesnaest godina koji je dijametralno suprotan sa njegovim sadašnjim stavovima.Sa pravom se pitamo da li je i on evoluirao sa 60 i nešto godina, kao neki odozgo koji su mu teritorijalno bliži od nas i Vas! – navode iz Novske liste.
Oni poručuju Novljanima da su opet izigrani i prevareni:
– Došli su oni da nas uče o srpstvu iz susjednih država, da nas huškaju protiv braće, kumova i komšija, da prosipaju svoju propagandu, i na kraju „pu pike ne važi”!
Mi postavljamo pitanje ovom časnom Srbinu, ugostitelju, doktoru, koliku penziju ima na osnovu skupštinskih mandata koje je obnašao, i da li je grad od tada do danas doživio prosperitet, ili je on kao jedinka jedini imao korist i čime se odužio novskim Srbima koji su glasali za njega i njegovu partiju?!
Iz Novske liste dodaju da će im u budućem političkom djelovanju bliži biti „naš čovjek iz Kuta, Mojdeža, Kamenara, Poda i užeg gradskog jezgra, nego li ti „pošteni” Srbi iz susjednih država, ma kojoj političkoj grupaciji pripadali”.
– Ti ljudi sa strane naš grad ne mogu da vole kao svoj, jer im on to uistinu i nije. Na ovom područiju nema podataka o promijeni vjere, a ako je i bilo to je mizeran procenat, a posebno ne za večeru! – zaključuje Predsjedništvo Novske Liste.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code