NOVSKA LISTA NEĆE PODRŽATI KANDIDATURU DANIJELE ĐUROVIĆ ZA PREDSJEDNICU OPŠTINE

NOVSKA LISTA NEĆE PODRŽATI KANDIDATURU DANIJELE ĐUROVIĆ ZA PREDSJEDNICU OPŠTINE

132
0
Podijeli

Novska lista, koja ima jednog odbornika u lokalnom parlamentu, Miloša Konjevića, ostaje pri ranijoj odluci da neće podržati nikoga iz grupacije Obrada Gojkovića za predsjednika opštine Herceg Novi, pa tako ni juče ”promovisanu” za to mjesto aktulnu predsjednicu Skupštine, Danijelu Đurović, potvrđuje za Radio Jadran, Konjević.

– Isti je stav, ništa se nije promjenilo ovom jučerašnjom odlukom OO SNP-a, i nikome nećemo dati podršku. Grad se nalazi u političkoj agoniji i to usred sezone, koja je loša i koja onemogućava građane da rade i zarade i žao mi je što se ovo dešava upravo sada – kaže nam Miloš Konjević.
Zato je po Novskoj listi i dalje jedino prihvatljivo, skraćenje mandata odbornicima i raspuštanje Skupštine.
– Da se ”izmjerimo”, jer ne može drugačije da se razriješi ova situacija i ne znam ko bi više mogao da pomiri sve sukobljene strane – pojašnjava Konjević. Za njega je poptuno nevažno kako bi na tim izborima prošla njegova partija, jer interes grada je na prvom mjestu i izlazak iz svojevrsne blokade.
Konjević nam je potvrdio da su ovih dana imali i nezvaničnih ponuda od određenih političkih grupacija iz lokalnog parlamenta oko zajedničkog djelovanja, ali da su ih sve odbili.
”I danas smo imali neke ponude, ali nismo ništa prihvatili, jer mi smo rekli da djelujemo samostalno i pri tome ostajemo” – odlučan je Konjević.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code