Novska lista poziva političke partije na razgovor o privatizaciji Instituta Igalo

Novska lista poziva političke partije na razgovor o privatizaciji Instituta Igalo

13
Podijeli

Uoči najavljenog petog tendera za privatizaciju Instituta Dr Simo Milošević aktivno se uključila Novska lista. Prvo saopštenjem, u kome je najavila da će svim zakonskim sredstvima braniti da do toga ne dođe, a danas i pozivom svim političkim partijama da se uključe.

Novska lista saziva sastanak sa vladajućim i opozicionim partijama, a poziv je naslovljen na utorak, 20. mart, u 18h.

Picerija i restoran

– Nadamo se da će se svi politički subjekti u parlamentu odazvati pozivu da zajedno nađemo rješenje za dalju sudbinu Instituta dr Simo Milošević – poručuje predsjednik Novske liste, dr Savo Marić.

Novska lista je dio vladajuće koalicije u Herceg Novom, sa tri odbornika u parlamentu.

13 Komentari

 1. U ozbiljnoj partiji su ozbiljni ljudi,a uvuče se i po koji neozbiljni koji ubrzo ućuti.Ozbiljni ljudi imaju ozbiljne probleme koji se ne rješavaju lako,ali ni silom” samo jako”,nego mozgom,pa nije lako shvatit što je dobro,a što loše za one koji će živjet poslije sebičnih.

  1
  2
  • Koji si ti meni filozof…..da to nisi ti Sveto…kako ti je zdravlje..pozdravi
   nam Beograd…i rezervisi jos koje mjesto…jos nas dolazi uskoro..

   1
   1
 2. Imamo mi ozbiljnu partiju koja se o tome stara,a vi da ste pravi Novljani davno biste bili ta partija koja jedina može da unaprijedi grad,ne biste bili u kontra red,nego biste znali što i zašto treba Novome.Svaka partija ima manu,ali vazda biramo bolje sa manje zla.Kakva Novska lista,ko je tamo?Nikoga ne poznajemo ni po čemu do sad.

  8
  6
  • A sto ne rece,mrco mrceni koja je to ozbiljna partija..daj nam otvori oci…
   Samo se nadam da to nisu oni koji su nam unistili grad i sve pokrali
   po drzavi…

   5
   4
 3. Realno, politicke stranke i opstina ne mogu da uticu da se Institut (ne)proda. Bilo bi lijepo, kada bi barem, izdejstvovali da se zastiti sva postojeca zelena povrsina, nesmetan prolaz za gradjane preko zemljista u vlasnistvu Instituta, ukljucujuci i park ispod tzv. Titove vile i jednosmjerna ulica. Da nam se ne ponovi situacija sa Hungest hotelom na Toploj.

  16
 4. MICA DANAS SI SE SLIKAO NA MAKADAM PUTU DRZI SE TOGA I UZMI KARIOLU ZAMJESAJ MALO BETONA I BUDI OD KORISTI NEMOJ DA SE PETLJAS U NESTO STO NEZNAS SAD MJESEC DANA PRED PRESEDNICKE IZBORE STE SE SJETILI BOLNICE I BANJE BUDITE OD KORISTI I DRZITE SE PODALJE !!!!

  25
  12
 5. Potpuno bez veze i malćenje prazne slame ! To se radi preko advokata i suda , kao sto je trebalo uraditi i za Boku. Ovo je podilazenje narodu, likova koji ne znaju rijesavati probleme . Ne gubite vrijeme, narod ce vas brzo provaliti sta radite !!!

  25
  8

Ostavite komentar

*

code