Novska lista predala izbornu listu: Samo mi, vi znate zašto

Novska lista predala izbornu listu: Samo mi, vi znate zašto

5874
27
Podijeli

Nakon Crnogorske, Demokrata i DPS, izbornu listu OIK HN predala je danas i Novska lista i to simbolično, u minut do 12, jer kako su kazali, “smatraju da je dogorelo do nokata”. Kako je kazao nosilac liste, dr Savo Marić, riječ je o autentičnoj novskoj listi i spremni su da se uhvate u koštac sa svim problemima u Herceg Novom, ako za to dobiju šansu:

“Prioritet ćemo dati siromašnima, bolesnima i najviše našim mladim sugrađanima. Podnosioci prethodnih listi pravili su mali spektakl pri predaji liste, a mi smo simbolično donijeli prašinu sa Boke i Tamarisa, da bi prenuli naše sugrađane i pozvali ih da izađu hrabro, jednoglasno i u što većem broju i da glasaju za Novsku listu na sljedećim izborima, jer mislimo da još nije kasno. Poruka svim Novljanima je: “Samo mi, vi znate zašto””, kazao je Marić.

Picerija i restoran

Kako je kazao, lista je većinom sastavljena od visokoškolovanih i obrazovanih ljudi:

“Na njoj je 11 pripadnica ljepšeg pola, prosjek godišta je 38 godina. Prikupili smo 240 potpisa”, dodao je on.

Kako je kazao, istraživanja o podršci prepustili su strankama sa većom finansijskom moći, mada sudeći po onome što su prezentovali, to ne odgovara istini i činjeničnom stanju, zaključio je dr Marić.

27 Komentari

 1. Za ove važi deviza “Važno je učestvovati” ,jer i oni sami znaju da tu nemaju šta da tražeč.Pogledajte samo Doklestićku,pa šta više ta žena traži u politici?Mislim da joj je stvarno mnogo dosadno doma.Kad se sjetim u onom”mračnom “periodu za Novi nema gdje je nije bilo.Žena je vedrila i oblačila u novskoj kulturi i politici,ljudima je laknulo kad nisu više morali da je gledaju kad ona evo opet, “vaskrsnu”.
  10  13
 2. Moj glas ZA. Dosta mi je uvozne politike. Treba da brinem o Sjevernoj Koreji, NATO i Siriji, a nemam rasvjetu i kanalizaciju. Podrška Mariću, Konjeviću i Subotiću
  15  7
 3. Bravo bolje imati postene a nestrucne nego strucne a lopove,uvjek posteni moze pitati za savjet strucnog.Moj glas imate,dok god ste nepokupljivi vas sam glasac.
  17  14
 4. Cini mi se da ste jos uvijek ” najcistiji” u namjerama. Vjerovatno za vas glasam. Preporuka: ucite malo o zenama u pitici i ne zovite ih ljepsim polom. One nisu ukras vase liste, vec su tu jer su spodobne i posvecene vasij ideji.
  18  8
 5. @ Raden
  Puno ce front uraditi sa Simonidom, Crnickom, Bojanickom i Zaklinom. A kada im se jos pridruze Danijela, Vujovicka, Marticka, Doklesticka i “DPS jato”, “majko mila”.
  Bolje da snime seriju “Ocajne domacice – novske”!
  23  10
 6. Ne interesuje me niko osim DF-a. Oni vode iskrenu i snažnu borbu protiv ovoga zla. Stalno su na meti režima, i svi Novljani koji imaju iole opozicionog u sebi treba da ih podrže.
  13  39
 7. Vi ste poslijednja šansa ovom usnulom gradu,koji snom mrtvijem spava.A zbilja su ga okupirali sa svih strana,najčešće sa sjevera.Ne dopustite im da im deviza 8.maja bude dodjoh,vidjeh,pobjedih.Jer ako oni budu vodili grad iz Zete,Momisica i Trubjele mi možemo prtit.Samo hrabro!!!!
  26  28
 8. do juče ste Demokrate u nebesa a danas ih prozivate zbog potvrđeno objektivnih i tačnih istraživanja javnog mjenja. Neukusno i degutantno!!!
  13  35
 9. SVE OK,samo nije mi jasno ,koji gradjanin HN ce dati povjerenje ovakvim kadrovima da nam vode grad ?,drugo su nase simpatije svi oni su dobri momcici -pitam za povjerenje i za strucnost ?
  Plan razvoja Novske liste je da prioritet grada budu siromašni, bolesni i mladi sugrađani….
  Jeli cita neko ovo ?, ja zelim da moja djeca rastu i razvijaju se u zdravoj i modernoj sredini-
  E sada cu opet glasati za IZBOR !!! njima jdino i vjerujem !
  13  57
 10. Moglo je i bolje ali dobiti ce moju podrsku jer je ostatak opozicije katastrofa!!!
  Danijela, Simonida & “Becic jugend” ne zna se dje je gore a ostali nisu ni za razmatranje!
  48  23

Ostavite komentar

*

code