NOVSKA LISTA: “GLASAĆEMO PREMA SVOM OBRAZU!”

NOVSKA LISTA: “GLASAĆEMO PREMA SVOM OBRAZU!”

0
Podijeli

Novska lista logo1Povodom sjutrašnje sjednice Skupštine opštine Herceg Novi oglasio se predsjednik Novske liste i odbornik Miloš Konjević.
– Svjedoci smo ovih posljednjih godinu i nešto stvari koje se dešavaju u našem okruženju, a koje su u najmanju ruku čudne. Da krenemo od nosilaca koalicione vlasti u našoj opštini. Kod njih se ne zna ko je glavni (domaćin) svo ovo vrijeme na kome je najveća odgovornost već je prenose sa jednog na drugog kako im to odgovara, a ujedno izazivajući sumnje kod građana da će se svakog trenutka raspasti. Naravno to se neće desiti, jer je to dobro smišljena igra vodećih ljudi ove grupacije. Opet ova druga opcija vodeća u državnim okvirima napada ove prve za nerad što donekle i ima smisla. Ali, znajući šta su oni uradili u posljednjih 20 godina, što sami što zajedno sa ovim prvima, izaziva veliko gnušanje. Opet ovi drugi se kao svađaju sa svojim koalicionim partnerima i sve to prolazi kod ovog naroda koji živi na rubu propasti iscrpljen i gladan, ali hipnotisan.
Da se osvrnemo i na ove što se predstavljaju kao dobrotvori koji su se sjetili svog grada kada su ušli u pozne godine ili sa problemom u takulinima izazvanim pogrešnim investicijama i finansiranjem ovih prvih i drugih. Postavljamo im konkretno pitanje – šta žele, jer ono što im je postavljeno kao pitanje na jednom novskom radiju je u najmanu ruku smiješno. Korupcija, pa to je majka ovih prostora unazad 100 godina. Ove male koalicione partije namjerno nismo pominjali, jer im je dosta njihove muke poslije toliko mjenjanja identiteta svih ovih godina.
Na kraju želimo da poručmo i prvima i drugima i trećima da će svaki naš glas i podignuta ruka biti u interesu Novoga i Novljana. Nastavićemo i dalje da se borimo za svu djecu ovog grada, a ne kao oni samo za svoju, za sve bolesne, nemoćne i hendikepirane, za sve gladne, za naše crkve i manastire. To nam je bio cilj od samog osnivanja i nećemo odstupiti ni pedalj od svojih ideja. Njihove pritiske smo istrpjeli i prošle godine i prvih i drugih, a i ovih trećih donekle i poručujemo im da nećemo biti njihovi privesci već ćemo glasati prema svom obrazu kao i do sada – kaže se na kraju saopštenja koje je potpisao predsjednik Novske liste, Miloš Konjević.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code