Početna Politika Novska Lista: Svim Novljanima i svima koji vole naš grad, neka je...

Novska Lista: Svim Novljanima i svima koji vole naš grad, neka je srećan praznik, Dan Herceg Novog

0

Dočekujemo još jednu godišnjicu oslobođenja punim plućima dišući istinski slobodarski vazduh. Zahvalni za svaki trenutak proveden u ovom gradu, trudimo se da ga uljepšamo i doprinesemo njegovom razvoju.

U protekloj godini našim je gradom zasjalo mnogo nove rasvjete, uređen je niz lokalnih puteva, izgrađeno je više dječjih igrališta, završeni su veliki infrastrukturni projekti, riješena mnoga sporna pitanja i donesena važna strateška dokumenta. Našim se ulicama igralo i pjevalo kao nikada do sad, i ponosni smo što smo ugostili rekordan broj posjetilaca koji su cijele godine uživali u našim koncertima, feštama, festivalima, i ostalim kulturnim, sportskim i društvenim priredbama, doprinoseći u isto vrijeme ekonomskom i turističkom razvoju naše opštine .

Herceg Novi živi, i Herceg Novi radi. Ovaj grad svojim građanima svakodnevno stvara nove prilike da iskažu svoj potencijal i svoju kreativnost. Stimulisani su mnogi mladi ljudi i organizacije, podržane mnoge napredne ideje i nagrađeni oni najbolji u svojim djelatnostima. Nastavljamo da rastemo i da se razvijamo zajedno, širom otvarajući vrata svima da se pridruže talasu napretka koji je zahvatio naš grad. Veselite se, budite slobodni i osjećajte se dobro! I volite Herceg Novi, jer i Herceg Novi će, uvijek i u svakoj prilici voljeti vas!

S ljubavlju,

Vaša Novska Lista