Početna Politika Novska Lista: Za sedam godina postavljeni standardi kako raditi za svoj grad...

Novska Lista: Za sedam godina postavljeni standardi kako raditi za svoj grad i interese građana

0

Novska Lista danas obilježava sedam godina od osnivanja. Rođena iz potrebe da svim građanima Herceg Novog pruži alternativu, Novska Lista je postala jedini autentični i bezrezervni predstavnik Novljana na političkoj sceni. Jedinstveni u namjeri da radimo isključivo za interese našeg grada, ostajemo dosljedni principima koji su nas i opredijelili na osnivanje, a to su Novi na prvom mjestu, jednakost svih građana, i unaprijeđenje životnog standarda.

Sedmi rođendan dočekujemo kao važan dio tima koji vodi opštinu Herceg Novi. Konačno imamo priliku da sve svoje resurse stavimo u prilog javnog servisa građana. Prvi su rezultati i više nego vidljivi, počev od završenih infrastrukturnih projekata do promjene kulture u radu javnog sektora i napretka u sprovođenju usluga iz domena javnih preduzeća i ustanova. Postavljamo standarde kako se mora raditi za svoj grad i odgovoriti na potrebe građana. Borimo se da eliminišemo loše navike u funkcionisanju sistema.

Prevalili smo dug put od osnivanja. Postali smo uzor nezavisnog građanskog političkog djelovanja i organizacijama iz drugih Opština. Nastavićemo i predano raditi i nesebično dijeliti iskustva sa drugima. Vidimo to kao jedini put naprijed.

Zahvalni građanima na povjerenju, svim simpatizerima na podršci i cjelokupnom članstvu na istrajnosti i radu, možemo se sa zadovoljstvom osvrnuti na prethodnih sedam godina i sa optimizmom gledati u mnogo onih koje dolaze.

Nastavljamo našu borbu za Herceg Novi bez rezerve! S ljubavlju, Vaša Novska Lista.

Politički marketing