NOVSKI MATURANTI OBILAZE MINHEN I SALZBURG

NOVSKI MATURANTI OBILAZE MINHEN I SALZBURG

0
Podijeli

munichNovo odredište maturanta iz Herceg Novog je Minhen. Srednjoškolci su danas napustili Top Hotel u Pragu, za koji imaju samo riječi hvale, kako za hranu, tako i za ljubaznost osoblja. Posjeta Karlovim Varima sve je oduševila, pogotovo za neke novo saznanje da se upravo tamo snimao film o Džems Bondu, “Kazino Rojal“, a ne u Crnoj Gori, kako je to bilo predstavljano.

 Tokom posjete glavnom gradu Bavarske biće smješteni u hotelu „Polinger“ u koji će stići tek u večernjim časovima. Čitav dan će provesti u obilasku brojnih znamenitosti, počev od velikog parka Englischer Garten, koji je veći i od onog u NY, zatim glavni trg Marien Platz, na kome se nalaze nova i stara gradska vijećnica. U pratnji vodiča razgledaće i Bogorodičnu crkvu, Katedralu, Operu….

Picerija i restoran

 Kako kažu, ono što ih posebno raduje jeste obilazak Rezidencije, bivše kraljevske palate, najveće u Njemačkoj. Otvorena je za posjetioce, a muzej čini 130 soba.

 Gimnazijalci i učenici srednje Turističke imaće i slobodno popodne, za šoping. Ako poželite da se čujete sa djecom kada stignu u Polinger hotel, broj telefona je 0049 89 89 99 64 70 .

 Prva grupa učenika Ugostiteljske škole je danas u Salzburgu, a njihov povratak kući predviđen je za petak u popodnevnim časovima.

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code