NOVSKI NOVINARI NA NOVOGODIŠNJEM PRIJEMU KOD PREDSJEDNIKA MANDIĆA

NOVSKI NOVINARI NA NOVOGODIŠNJEM PRIJEMU KOD PREDSJEDNIKA MANDIĆA

248
0
Podijeli

U Herceg Novm je veoma razvijena medijska scena, na kojoj manje ili veće parče novinarskog kruva zarađuju tri TV: javni servis RTCG, dvije privatne Novi TV i TV Boka, zatim tri radija: lokalni javni servis Radio Herceg Novi, komercijalni Radio Jadran i Radio Delfin, kao i predstavnici crnogorskih novina, „Pobjede”, „Vijesti”, „Dan”-a, „Dnevnih novina”, kao i više srbijanskih.

 

Na tradicionalnom prijemu u opštini, na poziv predsjednika Dejana Mandića i njegovih saradnika, odazavale su se gotovo sve redakcije. Jer, novinari mogu biti jedoglasni u jednom: za razliku od nekih opštinskih resora i funkcionera, predsjednik Mandić je uvijek izlazio u susret medijima. Rijetko kada je odbio intrevju, ili izjavu. Druga je stvar što javnost za njih nije uvijek imala dobre ocjene.
No, danas je prvi čovjeg grada veoma samokritično ocjenio saradnju opštine s medijima. On smatra da su opštinske službe mogle biti više na usluzi novinarima kada traže neku informaciju, jer “na to nas obavezuje i proces evropskih intregracija”, na veću transparentnost i demeokartičnost, kazao je Mandić.
On se pohavlio da su u opštini posljednja 2-3 mjeseca napravili napredak i otvorili kabinet prema javnosti, obogatili su opštinski sajt, angažovali kvalifikovane ljude za komunikaciju sa medijima.
Poželio je svima napredak u ličnom i profesionalnom životu, zadovoljan što se medisjka scena u Herceg Novom obogaćuje.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code