NOVSKI PARLAMENT SJUTRA O URBANISTIČKIM PLANOVIMA

NOVSKI PARLAMENT SJUTRA O URBANISTIČKIM PLANOVIMA

125
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

so hn 210213Dva DUP-a Đenovića i Poda, naći će se sjutra pred odbornicima lokalanog parlamenta u Herceg Novom. Pored odluka o njima odbornici treba da odluče i o donošenju lokalne studije za turističko-rekerativni kompleks „Marat-Vrbanj”.
Dnevnim redom predviđeno je i usvajanje Urbanističkog projekta za stambeno-poslovni prostor ZLATNIK u Baošićima.
Ostaje da vidimo da li će neko u sveopštoj priči o novskom urbanizmu pomenuti posljednje događaje u Savisnkoj dubravi i atak na zaštićeno područje. Inače, može biti zanimljiv i predlog odluke o stavljanju van snage Odluke o uslovima i kriterijumima za otkup izgrađenog građevinskog zemljišta.
Skuština će sjutra konačno, za očekivati jednoglasno, formalno organizovati JU „Gradski muzej Mirko Komnenović i Galerija Josip Bepo Benković”.
Od ostalih tema moguće je da će polemiku izazavti i izvještaj Komisije za praćenje privatizacije i uticaja na privredu i socjalni status zaspolenih i građana Herceg Novog.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code