Novski triatlonci sa tri medalje u Perastu

Novski triatlonci sa tri medalje u Perastu

0
Podijeli

Bokeški sprint triatlon Perast 2017, koji predstavlja i državno prvenstvo Crne Gore, obilježili su juče teški vremenski uslovi, ali i dominacija triatlonaca iz Herceg Novog.

Novski triatlonci nastupili su sa 9 takmičara, a pobjednik u muškoj konkurenciji 6. Bokeškog sprint triatlona je Luka Čupić iz TK X Herceg Novi, dok su Tamara Lepetić i Lidija Vukić iz istog kluba zauzele drugo, odnosno treće mjesto u ženskoj konkurenciji.

Picerija i restoran

– Bili smo dio uzbudljivijeg djela Perasta, morskog, najprije pokušavajući da savladamo jugo i centriramo bove na vodi, a potom da se na magistralnom djelu, na biciklističkom segmentu, suočimo sa našom zbiljom u saobraćaju, usponima i gradom koji je povremeno podao. Da bi konačno, zasluženo, stupili na dio šetališta, kako bi savladali stazu koja je nakon dva prethodna djela izgledala kao prava nagrada – kazali su novski triatlonci koji se zahvaljuju organizatorima, TK Kotor iz Kotora.

Šesto izdanje Bokeškog sprint triatlona okupilo je oko 50 takmičara iz 12 zemalja, ali i 30 volontera.
Bokeški triatlon pomogli su TO Kotor, Opština Kotor, MZ Perast, Montenergo Stars hotel “Splendid” Bečići, uprava Policije Kotor, kao i mnogi drugi brojni sponzori.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code