Početna Izdvojeno NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija „NTV Russia“

NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija „NTV Russia“

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Rusije, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala „NTV Russia“ koja je od 18-23.oktobra u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Foto: NTO

Riječ je o jednoj od najpoznatijih ruskih televizija, čija ekipa će u Crnoj Gori snimati prestižnu emisiju “Poedem, Poedim“ u kojoj će akcenat biti na gastronomiji, lokalnim običajima i ljudima. Kadrovi za emisiju snimaće se na području Herceg Novog, Boke Kotorske, Kolašina, Žabljaka, Skadarskog jezera, Rijeke Crnojevića i Njeguša.

Novinari televizije “NTV Russia” obišli su Njeguše gdje su imali priliku da se upoznaju sa procesom sušenja njeguškog pršuta, a narednih dana boraviće u Herceg Novom i Tivtu, gdje će pored obilaska atraktivnih turističkih lokaliteta, za novinare biti organizovana i dva “cooking show”-a koz koje će im biti predstavljena priprema tradicionalnih crnogorskih jela. Domaćini će biti hoteli „Lazure Hotel & Marina“ i „Regent Porto Montenegro“. U drugom dijelu posjete, novinari će imati priliku da obiđu selo Žlijebi i Farmu Ostriga u Herceg Novom, dok će posljednjeg dana boravka posjetiti Rijeku Crnojevića.

Studijska posjeta predstavnika ruske televizije „NTV Russia” realizuje se uz podršku Lokalne turističke orgnizacije Herceg Novog, kao i podršku hotela “Lazure Hotel& Marina” i „Regent Porto Montenegro“.

NTV Russia je jedna od najpoznatijih telivizijskih kuća u Rusiji sa gledanošću od preko 54 miliona na mjesečnom nivou. Emisija “Poedem, Poedim” snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana u februaru 2021.godine.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code