Početna Turizam NTO: Mediji Republike Srpske u posjeti Budvi, Kotoru i Tivtu

NTO: Mediji Republike Srpske u posjeti Budvi, Kotoru i Tivtu

1

Predstavnici najznačajnijih medija/televizija RTRS, ATV, ELTA TV, RTV i BN i portala Mondo iz Republike Srpske boraviće tokom vikenda u Crnoj Gori, u organizaciji NTO i nacionalne avio kompanije Air Montenegro.

Oni su kako navode iz NTO doputovali u Crnu Goru novim letom kompanije Air Montenegro na relaciji Banja luka – Tivat, koji je uveden 27. juna i koji će se obavljati do 5. septembra, dva puta sedmično, petkom i nedjeljom.

„Nakon uspješne promocije destinacije, koju je NTOCG organizovala početkom juna u Banja luci i Bijeljini, biće ovo odlična prilika da se novinari, kroz obilazak primorskog regiona, upoznaju sa bogatom i raznovrsnom ponudom Budve, Kotora i Tivta i da svojim gledaocima i čitaocima prenesu dah ljeta i ljetnju atmosferu iz ovih primorskih destinacija“, kažu u NTO.

Danas je u kompleksu Slovenska Plaža organizovan susret predstavnika medija sa direktoricom NTOCG dr Anom Tripković Marković, direktorom nacionalne avio kompanije Air Montenegro Predragom Todorovićem i direktoricom TO Budva Majom Liješević.

Nakon toga, za novinare je organizovan obilazak Starog grada u Budvi uz pratnju vodiča, kao i panoramska vožnja brodom, a posjetiće i plažu Trinčića zalaz, gdje će degustirati mediteranske specijalitete.

U nedjelju će obići neke od najljepših i najprepoznatljivijih lokacija u Tivtu i Kotoru: Ljetnjikovac Buća, marina Porto Montenegro, Stari grad u Kotoru i dr.

Turisti iz Republike Srpske rado su viđeni gosti na crnogorskom primorju, a ovog ljeta, imajući u vidu uspostavljanje direktne avio linije iz Banja Luke ka Tivtu, očekuje se rast turističkog prometa sa ovog važnog regionalnog tržišta.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code