Početna Društvo NVO „Zeleni Meljine“: 12 klupa za mjesto

NVO „Zeleni Meljine“: 12 klupa za mjesto

9

meljine klupe 130516 1Mještani i tursiti mogu da odmaraju na novim klupama u Meljinama, koje su članovi NVO „Zeleni Meljine“ protekla dva mjeseca postavili na području te Mjesne zajednice.

Riječ je o uspješno realizovanoj akciji uređenja zelenih površina, koja je plod saradnje NVO „Zeleni“ i Mjesne zajednice Meljine. Obezbijeđena su sredstva za izradu klupa.

meljine klupe 130516 2Uz podršku JP Komunalno stambeno Herceg Novi izrađene su tri klupe, koje su postavljene ispred plavog mosta u Meljinama. Ostale su našle mjesto ispred nekadašnjeg kafića Perper, na početku šetališta u blizini restorana Leutt, dok su dvije klupe postavljene kod dječijeg igrališta u neposrednoj blizini kružnog toka.

– To je bila akcija koja je uspješno realizovana nakon dva mjeseca. Vizuelno i praktično doprinosi turizmu mjesta – kazao je direktor NVO „Zeleni Meljine“, Aleksandar Vojvodić.meljine klupe 130516 3

9 Komentari

  1. Svaka čast za Meljinama. A šta čekaju druge mesne zajednice?Da neko drugi sam im postavi klupe.Pogledajte naprimer Zeleniku.Već godinama se tamo ništa ne ulaze.

  2. Meljine se razvijaju iz iz dana u dan. Kad se spoji uredjenje prostora, turizam, ideje, inovacije svakako da se ide ka napretku. Svaka cast Mj. Zajednici Meljine i Aleksandru kao i ostalim clanovima NVO “Zeleni” Meljine

  3. Meljinama su ovih 12 klupa falile, sve su pored mora, predivno. Kao mestanka Meljina prezadovoljna sam i da je srece da svaka mj zajednica ovako klupe napravi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code