O gradskoj luci Škver glavna rasprava 11. avgusta

O gradskoj luci Škver glavna rasprava 11. avgusta

5
Podijeli

Glavna javna rasprava o nacrtu „Strategije razvoja gradske luke Škver – Opština Herceg Novi“ najavljena je za petak, 11. avgust, sa početkom u 20.30 sati u velikoj Sali SO, obavještavaju iz Sekretarijata za finansije, turizam i ekonomski razvoj.
Javna rasprava traje od 1. do 15. avgusta, a uvid u nacrt „Strategije razvoja gradske luke Škver“ svi zainteresovani mogu imati svakog radnog dana od 8 do 11 sati u Sekretarijatu za finansije, turizam i ekonomski razvoj Opštine Herceg Novi.
Za to vrijeme, pismene primjedbe građani mogu dostavljati na e-mail: finansije@hercegnovi.me.

5 Komentari

 1. Kakva glavna rasprava kad nijedna druga nije ni održana?
  Postoji nešto što se zove završna javna rasprava, ali se ona u svim normalnim institucijama održava zadnji dan javne rasprave (15.8) a ne četiri dana ranije (11.8). U prošlom javnom pozivu je pisalo i za neodržanu raspravu u MZ da će biti glavna. Ne vladate ni pojmovima ni postupkom. Ovakvu proceduru donošenja odluka nisam još vidio.

  6
  1
 2. Kako se hitno i transparentno ispravljaju greske.Kao zaboraviti ce se Stari grad.Pa priznajte,jadni,bila je greška,izvinite i idemo dalje.Ljudski je griješiti pogotovo na ovim vrućinama.

  11
  2

Ostavite komentar

*

code