Obilježena hramovna slava crkve Svetog Arhangela Mihaila na Belavisti

Obilježena hramovna slava crkve Svetog Arhangela Mihaila na Belavisti

19
Podijeli

Predsjednik i potpredsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i Miloš Konjević prisustvovali su sinoć večernjoj službi povodom obilježavanja Aranđelovdana, hramovne slave crkve Svetog Arhangela Mihaila na Belavisti.

Istim povodom, jutrošnjoj prazničnoj liturgiji prisustvovale su potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović i načelnica Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Ana Zambelić Pištalo.

Picerija i restoran

19 Komentari

 1. Ovi veliki cjernici sto se javljaju su vjerovatno iz komunistickih familija pa su kao pokajnici extremni .
  Cudim se uredniku da pojedine komentare uopse pusta jer nijesmo svi srbi ima nas i drugih pa nas ne treba omalovazavat i vrijedjat, i to od mal9umnika

  10
  12
   • Ukoliko su tamo privatno, to je njihova stvar, ali smatram da u ime opstine nema potrebe da se obiljezavaju vjerski praznici. U tom slucaju je neophodno da se na isti nacin obiljezavaju ili bar cestitaju praznici svim vjernicima svih vjeroispojesti kad za to dodje vrijeme, sto nije slucaj.

    23
    21
    • Apsolutno nije tačno!
     Uvijek je običaj da se vjernicima svih vjeroispovijesti čestita njihov vjerski praznik, što je zaista kod nas i slučaj i to je dobro!

     11
     2
    • Eh da slave Slavu samo u Konavlima bilo bi super.Slave i po zapadnoj Hercegovini i po srednjoj Bosni ali su im Ikone sakrivene po tavanu.

     9
     5
     • Kod tebe je osjeka u moralu i nepromiskjenosti. Zar te nije sramota da ovako razmisljas a tek javno istupas u danima potenciranog antifasizma.

      3
      5
   • Slava = svetac zastitnik
    Neki koriste prvi a neki drugi naziv za potpuno isti pojam sirom Evrope i svijeta u raznim hriscanskim sredinama
    Svetac moze bit zastitnik pojedinca, porodice, naselja, drzave…

    9
    2

Ostavite komentar

*

code