Početna Društvo Objavljen ažurirani spisak osoba u samoizolaciji iz Herceg Novog

Objavljen ažurirani spisak osoba u samoizolaciji iz Herceg Novog

8

Nacionalnio koordinaciono tijelo za zarazne bolesti objavilo je večeras ažurirani spisak lica u samoizolaciji. Kompletan spisak možete pogledati na linku Vlade CG: www.gov.me/naslovna/samoizolacija

Ko je iz Herceg Novog na listi pogledajte na ovom linku: www.gov.me/naslovna/samoizolacija/Herceg_Novi
ili
link

Saglasnost za objavljivanje imena lica kojima su izdata rješenja o obaveznoj samoizolaciji dala je i Agencije za zaštitu ličnih podataka.

Odluka je donijeta pošto je utvrđeno da pojedina lica krše mjeru izlažući visokom riziku cijelu Crnu Goru.

8 Komentari

 1. Napokon da mogu da se ostave komentari i na ovom clanku.

  Kada su prvo izasli spiskovi, osetio sam da nam jos samo fale trake oko ruke. Onda sam video da su spiskovi, nepotpuni i netacni (datum od kada su ljudi u izolaciji), i shvatio da je to samo pokrivanje dosadasnjih gresaka nadleznih.
  Ja sam u kucnom karantinu, a ne samoizolaciji kako je to predstavljeno. Kada smo dobili resenje, o takozvanoj SAMOIZOLACIJI, receno nam je da nesmemo da napustamo kucu, ali u resenju pise nesto drugo: OVO RESENJE VAM NE OGRANICAVA SLOBODU KRETANJA ALI JE CVRSTA PREPORUKA DA ZNACAJNO REDUKUJETE SVE SVOJE SOCIJALNE KONTAKTE TOKOM TRAJANJA NADZORA.

  Ako nadlezni promene resenja iz SAMOIZOLACIJA u KUCNI KARANTIN, mozda gradjani shvate situaciju ozbiljnije.

  9
  1
 2. Zna li sluzbenik Vlade koji stavlja spisak samoizolovanih na site da se stavljaju PREZIMENA po abecednom ili azbucnom redu…njemu su npr. Ana i Anusic jedni ispod drugog….nepismeno u najmanju ruku…

  22
  • Ne zna taj mnogo toga izgleda , evo udje i Risan u Herceg Novi, svako drugo ime i adresa pogresno napisano , a izgleda da ga je smorilo da kucka , pa je za mnoge napisao samo Herceg Novi.
   Takodje su mnogi od ovih na drugim adresama u odnosu na napisane.

 3. Koga vi lazete?Pa ja znam osobu koja je na spisku pa seta po gradu.Cak i osobu koja je u samoizolaciji u Istitutu,koja pise javna pisma i poziva gradjane na odgovornost a vratio se iz Hrvatske,danima setao po gradu a sad sebi daje za pravo da se preko pista obrati gradjanima.Dno dna!!!!!

  15
  3
   • Zato što je bitnija ćakula i prebacivanje odgovornosti. a kad treba da se dela opet je neko drugi kriv, naravno. Školski primjer. Ako nemaš petlje da sam budeš odgovoran, nemoj kritikovat druge za njihovu neodgovornost – licemjerno je

    11

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code