Obnova fasada u saradnji sa Skupštinama stanara daje rezultate

Obnova fasada u saradnji sa Skupštinama stanara daje rezultate

1232
3
Podijeli

fasada Banjalucka poslije radovaAgencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog završila je rekonstrukciju još dvije fasade – u Banjalučkoj ulici broj 10 i u Ulici Partizanski put broj 9. Radovi su završeni u dogovorenom roku i na kvalitetan način, saopšteno je iz Agencije.
Zgrada u Banjalučkoj najveća je i jedna od najzahtjevnijih na kojima su predviđeni radovi tokom ove godine. Prema riječima direktora Agencije, Nikše Grgurevića, saradnja sa Skupštinama stanara i izvođačem bila je na visokom nivou i sada u užem gradskom jezgru imamo ljepše i urednije zgrade.
U toku su radovi na zgradi u Risanskoj ulici broj 9, koji će biti završeni za 10 dana. Nakon toga, počeće obnova fasade zgrade u Ulici Pete crnogorske brigade, čime Agencija prati planiranu dinamiku obnove fasada.
fasada Partizanski put poslije radovaRanije ove godine završena je i rekonstrukcija fasada na dvije zgrade – u Ulici Bokeške brigade 2A i u Ulici braće Grbić 15.
Grgurević još jednom poziva građane da što prije pristupe formiranju Skupština stanara, jer je to preduslov za učešće u akciji obnove fasada. Opština Herceg Novi preko Agencije učestvuje sa 30 do 50 odsto u svakom pojedinačnom projektu, a ostatak plaćaju stanari objekta koji se obnavlja.
Na sajtu www.agencijahnovi.co.me građani mogu da pronađu unificirani zahtjev koji je potrebno da podnesu kada odluče da konkurišu za sredstva. Uz ispunjen zahtjev potrebno je priložiti i odgovarajući izvod kao dokaz da su prikupili ostatak sredstava.

3 Komentari

  1. Opstina ucestuje sa 30 do 50 % pa ovo nije normalno.Prvo su dobili dzabe stanove pa ih otkupili u bescijenje pa sada opet treba opstina da im ih i odrzava. Ima li kakvih povoljnosti za nas koji imamo
    kuce ili samo moramo da placamo porez ?
    0    0

Ostavite komentar

*

code