OBNOVLJEN HOTEL “PINE” U TIVTU

OBNOVLJEN HOTEL “PINE” U TIVTU

255
0
Podijeli

Rekonstruisani hotel “Pine”, u rangu 4 zvjezdice, koji posluje u sastavu tvatskog HTP »Mimoza« biće svečano otvoren večeras.

Radovi su počeli u novembru prošle godine i kompanija “Bi Termo MNG” iz Slovenije, ispoštovala je dinamiku, mada je otvaranje “Pina” bilo prvobitno najavaljeno 12. jula.
Vrijednost posla je preko milion i 800 hiljada eura. „Bi Termo MNG” sa centralom u Portorožu, je u Crnoj Gori radila na „Atlas kapital centru” i hotelu „Topolica”.
Hotel “Pine” će imati 26 soba i 8 studio apartmana, sa 55 ležajeva. Posebno će biti atraktivni apartmani u potkrovlju, sa terasom i pogledom na more. Izvršni direktor “Mimoze”, Marko Petričević, kaže za Radio Jadran, da očekuju dobru posjetu.
– Služba prodaje je najavila da će za kraju jula, avgust i početak septemba biti popunjenost 70 odsto. Hotel će biti prisutan na svm internet kanalima prodaje, biće obuhvaćen softveskim prstenom, što garantuje dobru popunjenost – ističe Petričević.
Tivćani će dobiti gradski hotel koji će raditi tokom cijele godine, i čiji će restoran imati status gradske kafane. Zapošljavaće oko 30 radnika, isključivo domaće radne snage.
Obnovljeni hotel otvoriće ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović u 20h.
Ipak, veliki hendikep, ne smao za ovaj hotel nego i Tivat jeste što kasni rekonstrukcija obale Pine, pa goste ove sezone dočekuje prašina i buka, a noću mrak.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code