Početna Društvo Obroke za invalidna lica i samohrane majke doniraju restorani „Tri Lipe“ i...

Obroke za invalidna lica i samohrane majke doniraju restorani „Tri Lipe“ i „Admiral“

6

Akciji obezbjeđivanja obroka za lica sa invaliditetom i samohrane majke, koju koordinira hercegnovska humanitarka Zorica Drakulić Vidaković, pridružio se i restoran Tri lipe sa Škvera, vlasnika Milenka Mrvaljevića.

Tokom jučerašnjeg dana pripremili su i donirali 50 obroka, koji su distribuirani licima sa smanjenom pokretljivošću i samohranim majkama sa troje i više djece.

Na taj način restoran Tri lipe pomogao je akciju pomoći najugorženijim sugrađanima, koji su se obratili Drakulić Vidaković, uz želju da i ostali ugostitelji, u skladu sa mogućnostima, podrže akciju.

„Spisak ljudi kojima je potreban obrok je znatno veći od ovoga, ali nastojimo da odredimo prioritete i pomognemo najugroženijima. Stoga apelujem na ugostitelje, da koliko mogu, pomognu akciju. Potreba za obrocima je svakodnevna, ali u ovakvoj situaciji nijesmo u mogućnosti da ih obezbjeđujemo svaki dan. Zato nastojimo da makar jednom sedmično realizujemo akciju“, kazala je Drakulić Vidaković.

Ona je dodala i da je nekoliko maloprodajnih trgovinskih objekata doniralo pomoć u osnovnim životnim namirnicama.

Kako je dodala, za predstojeću nedjelju, 24. avgusta, 50 obroka doniraće restoran Admiral sa Škvera. Svi koji žele i u mogućnosti su da na ovaj način obezbijede pomoć mogu se javiti Zorici na telefon 067 317 333 ili putem njenog Fb profila.

Podsjećamo da je proteklog vikenda 50 obroka donirala konoba Karača sa Karače.

6 Komentari

  1. Svaka cast svakome ko pomogne!
    Promijenite ima akcije u”…samohranim roditeljima” jer,na zalost,ima familija u kojima je majka preminula pa je otac samohrani roditelj.
    Veliki pozdrav za sve koji se sjete sirotinje i za sve ljude dobre volje!

    23

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code