Očekivanja od sezone u Herceg Novom veća nego lani

Očekivanja od sezone u Herceg Novom veća nego lani

5
Podijeli

Sve ukazuje da će u Herceg Novom predstojeća ljetnja turistička sezona biti bolja od lanjske. Pripreme teku prema planu i u završnoj su fazi, tvrde u Turističkoj organizaciji Herceg Novi.

Aktivnosti TO odvijaju se uspješno još od početka godine, zahvajuljući preciznom marketinškom planu koji je u najvećem dijelu već realizovan.

Picerija i restoran

– Očekivanja su iznad prošlogodišnjih, jer nam je cilj da se svake godine procentualno poboljša efekat i popunjenost. Fokusirani smo na poboljšanje popunjenosti u vansezoni, gdje postoji dosta prostora za rast prometa. Interesovanje turista i medija iz regiona za ovogodišnju ponudu Herceg Novog veoma je izraženo – kažu nam u TO Hreceg Novi.

Saradnja sa kompletnom turističkom privredom grada, te informacije koje dobijaju od njenih predstavnika i koje su im od velikog značaja, predstavljaju smjernice za dalje djelovanje, radi što bolje popunjenosti kapaciteta.

Bolja naplata boravišne takse

U prva četiri mjeseca ove godine naplata boravišne takse je za 99,57% bolja u odnosu na isti period prošle godine. Januar je bolji za 155,01%, februar za 45,44%, mart za 135,47% a april za 91,35% u odnosu na prošlogodišnji.

Prema obrađenim statističkim podacima za prva tri mjeseca ove godine bilo je 289,4% više dolazaka u odnosu na prvo tromjesečje 2018. godine.

U Herceg Novom ovog vikenda boravi 5847 registrovanih gostiju što je za 18 % više u odnosu na isti period prošle godine.

5 Komentari

 1. Treba da razmislite o obogacivanju turisticke ponude prodajom kuvanih kukuruza u narodu poznatijih kao klasovi i to po mogucnosti da se tri dana prodaju isti,zatim o prodaji po plazama sendvica,krofnica isl.jer to bi zaista bilo nesto novo i osvezavajuce.Da ne pricamo o tome da je rec o zdravoj i organskoj hrani.I razmislite da nabavite jednoga papagaja da vas odmjeni u izgovaranju cuvene recenice:”Jos ove godine”.

  2
  3
 2. Nis-Thessaloniki 3 sata autoputem. BG-Thessaloniki 5 i 30.
  Ko hoce da se aka kolima 10 i vise sati iz BG-a ili Nisa, a za gradove iz Vojvodine da ne pricam
  Razmislite malo sta Vam je ciniti

  3
  3
 3. Koji su ovo foliranti podigli tsksu poskupila voda, porez tskse sve ono sto su Demagozi obecavali u oampanju da ce pojeftinit, jednom ste me prevarili nikad vise moja greska jedina prava dosledna stranka je DF svidjalo se to nekom ili ne.

  16
  12

Ostavite komentar

*

code