Početna Društvo Od 19. februara javna rasprava o nacrtu Odluke o naknadi za komunalno...

Od 19. februara javna rasprava o nacrtu Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte

3

Uprava lokalnih javnih prihoda Opštine Herceg Novi, shodno odredbama Odluke o organizaciji i načinu rada lokalne uprave („Sl.list CG-op.propisi“ br.43/17, 53/17), utvrdila je Nacrt Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte (u daljem tekstu: Odluka) i za istu odredio javnu raspravu u trajanju od 15 dana i to od 19.02. do 05.03.2018.godine.

Programom održavanja javne rasprave za utvrđeni Nacrt Odluke, precizira sljedeće:
1. Nacrt Odluke biće izložen u prostorijama Opštine Herceg Novi, u kancelariji broj 75, kao i na internet stranici Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me.

2. Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu javnim uvidom ostvariti učešće u postupku, a u vezi predmetnog Nacrta u periodu od 19.02.2018. godine do 05.03.2018. godine, svakog radnog dana od 11:30 do 13:30 časova u prostorijama Opštine Herceg Novi.

Centralna javna rasprava održaće se u Velikoj sali Opštine Herceg Novi, dana 28.02.2017. godine u 17:30 časova.

3. Predloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Odluke, zainteresovani subjekti mogu dostaviti u pisanoj formi preko građanskog biroa Opštine Herceg Novi, ili elektronskim putem na adresu:lokalni_prihodi@hercegnovi.me, najkasnije do 05.03.2018. godine

4. Ovaj Program, odnosno obavještenje o održavanju javne rasprave biće saopšten posredstvom Javnog servisa Radio Herceg Novi, objavljen u dnevnom listu „Dan“, na internet adresi Opštine Herceg Novi i na oglasnoj tabli Opštine Herceg Novi, Trg Maršala Tita 2.

3 Komentari

  1. A kada ce biti kakva javna rasprava za one koji su platili komunalno opremanje gradjevinskog zemljista? Platili a nista ne dobili nego opet moraju sve sami da rade i plate. Dje,kome idu pare od toga? A Demokrate obecale resavanje ovog problema! No,obecanje,ludom radovanje!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code